Of kom langs zonder afspraak bij een van onze filialen!
Accu Vervangen Tablet
Tablet Accu Vervangen

Accu Vervangen Tablet

Wil je een accu laten vervangen voor de tablet? Dan ben je bij The Repair House aan het juiste adres. Naarmate een Tablet ouder word, des te sneller die leeg raakt. Daarnaast kan de accu bij intensief gebruikt ook eerder op raken. Onze erkend getrainde monteurs kunnen dit voor je oplossen door je tablet te voorzien van een geheel nieuwe accu. Wij werken uitsluitend met 100% kwaliteitsonderdelen. Dit betekent dat wij de beschikking hebben tot de beste tablet batterijen. Hierdoor kan jouw tablet er weer lang tegenaan.

Je Tablet kan weer lang mee

Je ontvangt als je bij ons je accu van de tablet laat vervangen een originele batterij van het eigen tablet merk. Zo kunnen wij de beste kwaliteit tablet accu garanderen. Bovendien kun je bij ons altijd binnenlopen zonder afspraak. Lekker makkelijk toch? Zo hoef je nooit te wachten op je afspraak, maar kun je altijd langskomen wanneer jou dat het beste uitkomt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij binnen 30 minuten de accu van jouw tablet vervangen. Mooier kunnen we het niet maken, wel sneller. Neem gerust eens een kijkje op onze filialen pagina.

Keuze uit meerdere kwaliteit accu’s

Ons team van professionals bestaat alleen maar uit gecertificeerde monteurs. Dit zorgt altijd voor de beste expertise met een hoge mate aan vakmanschap. Ook spijkeren zij regelmatig hun kennis bij door cursussen. Er komen immers heel veel nieuwe tablets, en zodoende ook nieuwe batterijen uit op de markt. Wij vinden het dus belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.Hieronder vindt u de Laadingang reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Laadingang reparatie.

Zoeken