Of kom langs zonder afspraak bij een van onze filialen!
Achterkant Reparatie
Achterkant Mobiel

Telefoon Achterkant Repareren

Als je telefoon op de grond valt en beschadigt, dan is de kans 50% dat het de achterkant betreft. Bij een iets te harde val heb je nog meer kans dat de achterkant beschadigd raakt. Dit is natuurlijk heel vervelend. Als een achterkant kapot is gegaan heb je in veel gevallen wel nog gewoon een functionerende telefoon. Echter wekt een barst in de achterkant natuurlijk wel irritatie op. Wij van The Repair House begrijpen deze irritaties dan ook goed. Met meer dan 15 ervaring in de reparatie branche snappen we dan ook dat je dit goed gerepareerd wilt hebben. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat zij binnen 30 minuten jouw telefoon achterkant repareren.

De Beste Achterkant Reparatie van Nederland

Bij ons werken alleen de beste monteurs van Nederland. Deze zijn allemaal erkend getraind. Kom naar The Repair House en profiteer van de voordelen. Ben je benieuwd waar wij zitten, zodat je van al onze voordelen kunt profiteren? Bekijk dan eens onze filialen pagina.

Kies voor 12 Maanden Garantie

Als je voor The Repair House kiest, dan kies je niet alleen voor snelheid en goede service, maar ook voor 12 maanden garantie. Wij vinden betrouwbaarheid heel erg belangrijk.


Een overzicht van alle merken die wij Repareren

Prijslijst

Hieronder vindt u de Laadingang reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Laadingang reparatie.

Zoeken
Afspraak maken Ook zonder afspraak ben je van harte welkom