iPhone 4G reparatie

Reparatie
Apple

iPhone 4G reparatie

Laat je Smartphone/Tablet professioneel en snel repareren. Kies hierboven uw gewenste reparatie en maak vandaag nog een afspraak!

Let op! Het kan zijn dat producten voor reparatie's niet op voorraad zijn en dus besteld moeten worden, ook kunnen de prijzen van reparatie's afwijken.

Stap 1: Typ hier uw kleur toestel
Stap 2. Vul hier uw IMEI nummer in. Deze kunt u vinden aan de achterkant of binnenkant van uw telefoon. Een andere manier om uw IMEI nummer te zien is door te bellen naar *#06#, u belt dan niet maar krijgt de code op uw telefoon te zien.
Stap 3: Selecteer uw soort reparatie
Heeft u een andere klacht of opmerkingen, vul het hier in en meld uw telefoon aan.
Stap 4
Selecteer jouw filiaal
Totaal:€0,00
Maak afspraak

Kom voor jouw iPhone 4G reparatie naar The Repair House. Onze erkende monteurs staan voor jou klaar.

Ook wanneer je problemen ervaart met je iPhone 4G waardoor deze niet naar gewenst werkt, kun je vrijblijvend bij een van onze winkels langskomen. Onze erkende monteurs onderzoeken het probleem van jouw iPhone 4G en voeren indien nodig de iPhone 4G reparatie uit. Zij zullen dit altijd eerst met jou overleggen. Mocht een iPhone 4G reparatie toch duurder worden dan verwacht, dan zullen de monteurs eerst met jou contact opnemen. Hierdoor kom jij niet voor verassingen te staan bij The Repair House.

Snelle iPhone 4G reparatie service

Wij bieden jouw reparatie met service. De meeste iPhone 4G reparaties duren namelijk maar 30 minuten. Hierdoor hoef jij jouw iPhone 4G niet lang te missen. Daarnaast wordt de reparatie uitgevoerd door erkend getrainde monteurs, die weten wat zij doen. Zij hebben bijna dagelijks te maken met iPhone reparaties.

IPhone 4G reparatie locaties
Op zoek naar een iPhone 4G reparatie dichtbij jou in de buurt? Door heel Nederland vind je onze winkels. Neem een kijkje op onze filialen pagina en vindt de dichtstbijzijnde The Repair House. Is er geen locatie dichtbij jou? Houdt dan onze filialen pagina goed in de gaten, want er komen steeds meer iPhone reparatie punten bij.

Meer informatie nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!