iPhone 5 reparatie

Reparatie
Apple

iPhone 5 reparatie

Laat je Smartphone/Tablet professioneel en snel repareren. Kies hierboven uw gewenste reparatie en maak vandaag nog een afspraak!

Let op! Het kan zijn dat producten voor reparatie's niet op voorraad zijn en dus besteld moeten worden, ook kunnen de prijzen van reparatie's afwijken.

Stap 1: Typ hier uw kleur toestel
Stap 2. Vul hier uw IMEI nummer in. Deze kunt u vinden aan de achterkant of binnenkant van uw telefoon. Een andere manier om uw IMEI nummer te zien is door te bellen naar *#06#, u belt dan niet maar krijgt de code op uw telefoon te zien.
Stap 3: Selecteer uw soort reparatie
Heeft u een andere klacht of opmerkingen, vul het hier in en meld uw telefoon aan.
Stap 4
Selecteer jouw filiaal
Totaal:€0,00
Is jouw iPhone 5 kapot? Kom langs of maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat jouw iPhone 5 weer naar behoren werkt.
Maak afspraak

Is jouw iPhone 5 kapot? Kom langs of maak een afspraak en wij zorgen ervoor dat jouw iPhone 5 weer naar behoren werkt.

Vijf Repair zekerheden
Met onze vijf repair zekerheden weet jij waar je aan toe bent!
De iPhone 5 reparatie wordt meestal gerepareerd terwijl je wacht. Daarnaast werken wij alleen met 100% kwaliteitsonderdelen. Om de kwaliteit hoog te houden wordt deze reparatie uitgevoerd door erkende monteurs. Wij trainen onze monteurs voor het repareren van de nieuwste toestellen. Hierdoor kunnen wij op jouw iPhone 5 reparatie zes maanden reparatie garantie geven. Dit geldt voor de vervangen onderdelen. Als laatste zekerheid hoef jij niks te betalen als de monteur erachter kom dat jouw iPhone 5 reparatie toch niet uitgevoerd kan worden. No cure nog pay!

iPhone 5 reparatie door heel Nederland
Je vindt onze winkels door heel Nederland. Neem een kijkje op onze filialen pagina en kom erachter waar het dichtstbijzijnde filiaal voor jou is. Vul in de zoekbalk jouw postcode in en de dichtstbijzijnde locatie komt automatisch in beeld. Houdt deze pagina goed in de gaten, want er komen steeds meer locaties bij!

Met of zonder afspraak
Bij alle The Repair House filialen kan je langskomen voor een iPhone 5 reparatie. Hiervoor kan je online een afspraak plannen op een gewenst moment. Daarnaast kan je ook altijd langskomen zonder het maken van een afspraak.