iPhone 5S reparatie

Reparatie
Apple

iPhone 5S reparatie

Laat je Smartphone/Tablet professioneel en snel repareren. Kies hierboven uw gewenste reparatie en maak vandaag nog een afspraak!

Let op! Het kan zijn dat producten voor reparatie's niet op voorraad zijn en dus besteld moeten worden, ook kunnen de prijzen van reparatie's afwijken.

Stap 1: Typ hier uw kleur toestel
Stap 2. Vul hier uw IMEI nummer in. Deze kunt u vinden aan de achterkant of binnenkant van uw telefoon. Een andere manier om uw IMEI nummer te zien is door te bellen naar *#06#, u belt dan niet maar krijgt de code op uw telefoon te zien.
Stap 3: Selecteer uw soort reparatie
Heeft u een andere klacht of opmerkingen, vul het hier in en meld uw telefoon aan.
Stap 4
Selecteer jouw filiaal
Totaal:€0,00
Maak afspraak

Heeft jouw iPhone 5S reparatie nodig? Onze erkende monteurs staan voor jou klaar.

Maak een afspraak op onze website of kom zonder afspraak langs in onze winkel. Neem een kijkje op onze filialen pagina voor een overzicht van onze winkels. Heb je een vraag over jouw gewenste iPhone 5S reparatie? Op onze filialen pagina vind je alle telefoonnummers van onze winkels. Neem contact op met de dichtstbijzijnde winkel, onze monteurs staan je graag te woord.

IPhone 5s reparatie garantie
Omdat wij zeker zijn van onze zaak krijg jij zes maanden reparatie garantie op de vervangen onderdelen van jouw iPhone 5S. deze zes maanden gaan in vanaf het moment dat jij jouw iPhone 5S retour ontvangt.

Originele iPhone 5S onderdelen
Wij werken met originele onderdelen en onze monteurs worden continue getraind voor het repareren van de nieuwste toestellen. Hierdoor weten wij zeker dat jouw iPhone in goede handen is! IPhone 5S reparaties voeren onze monteurs bijna dagelijks uit. Van het vervangen van een scherm tot een iPhone 5S waterschade onderzoek. Bij ons kan je voor alle iPhone 5S reparaties terecht. Mocht je toch nog een reparatie missen, neem dan contact op met onze medewerkers van de dichtstbijzijnde winkel. Zij kijken graag naar de mogelijkheden binnen de iPhone 5S reparatie.

Maak nu een afspraak en wordt vandaag nog geholpen!