iPhone 6 reparatie

Reparatie
Apple

iPhone 6 reparatie

Laat je Smartphone/Tablet professioneel en snel repareren. Kies hierboven uw gewenste reparatie en maak vandaag nog een afspraak!

Let op! Het kan zijn dat producten voor reparatie's niet op voorraad zijn en dus besteld moeten worden, ook kunnen de prijzen van reparatie's afwijken.

Stap 1: Typ hier uw kleur toestel
Stap 2. Vul hier uw IMEI nummer in. Deze kunt u vinden aan de achterkant of binnenkant van uw telefoon. Een andere manier om uw IMEI nummer te zien is door te bellen naar *#06#, u belt dan niet maar krijgt de code op uw telefoon te zien.
Stap 3: Selecteer uw soort reparatie
Heeft u een andere klacht of opmerkingen, vul het hier in en meld uw telefoon aan.
Stap 4
Selecteer jouw filiaal
Totaal:€0,00
Maak afspraak

iPhone 6 reparatie nodig? Maak op onze website een reparatieafspraak, zodat jouw iPhone 6 reparatie ingepland wordt in een van onze winkels.

Selecteer op deze pagina de gewenste iPhone onderdelen die aan vervanging toe zijn. Jij krijgt meteen een overzicht met de totale kosten. Hierdoor kom je bij ons in de winkel niet voor verassingen te staan. Selecteer de gewenste winkel en kom op het gewenste tijdstip langs in onze winkel. Wij kunnen na het maken van iPhone reparatie afspraak jouw toestel meteen maken.

iPhone 6 scherm reparatie
Voor een iPhone 6 scherm reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. De iPhone schermreparatie is een veel voorkomende schermreparatie bij ons in de winkels. Onze monteurs krijgen hier dagelijks mee te maken en zullen met zorg jouw iPhone 6 reparatie uitvoeren.

Erkende monteurs
Onze monteurs zijn specialisten in iPhone 6 reparatie. Zij worden continue getraind in iPhone reparaties. Wij vinden het belangrijk dat zij professionele reparties uitvoeren, zodat jouw toestel weer helemaal naar behoren functioneert.

100% kwaliteitsonderdelen
Jouw iPhone 6 wordt meestal binnen een half uur gerepareerd. Hierdoor hoef jij je iPhone niet lang te missen. Wij vinden het belangrijk om onze klanten snel en met kwaliteit te helpen. Om deze reden gebruiken wij alleen maar 100% kwaliteitsonderdelen.