iPhone 7 Plus reparatie

Reparatie
Apple

iPhone 7 Plus reparatie

Laat je Smartphone/Tablet professioneel en snel repareren. Kies hierboven uw gewenste reparatie en maak vandaag nog een afspraak!

Let op! Het kan zijn dat producten voor reparatie's niet op voorraad zijn en dus besteld moeten worden, ook kunnen de prijzen van reparatie's afwijken.

Stap 1: Typ hier uw kleur toestel
Stap 2. Vul hier uw IMEI nummer in. Deze kunt u vinden aan de achterkant of binnenkant van uw telefoon. Een andere manier om uw IMEI nummer te zien is door te bellen naar *#06#, u belt dan niet maar krijgt de code op uw telefoon te zien.
Stap 3: Selecteer uw soort reparatie
Heeft u een andere klacht of opmerkingen, vul het hier in en meld uw telefoon aan.
Stap 4
Selecteer jouw filiaal
Totaal:€0,00
Maak afspraak

Op zoek naar een iPhone 7 Plus reparatie? Bij The Repair House kunnen wij jouw iPhone 7 Plus meestal direct repareren.

Op deze pagina vind je een overzicht al onze iPhone 7 Plus reparaties. Mocht jij een reparatie missen, neem dan contact op met de dichtstbijzijnde winkel. Zij kunnen aangeven of zij de iPhone 7 Plus reparatie toch kunnen uitvoeren. Onze monteurs staan voor jou klaar.

No cure no pay!
Wij proberen altijd jouw iPhone 7 Plus reparatie uit te voeren. Helaas komt het wel eens voor dat jouw iPhone niet meer gerepareerd kan worden. Als dit het geval is, dan hoef jij geen onderzoekskosten te betalen. Jij betaalt alleen voor een goed werkende iPhone 7 Plus.

100% iPhone 7 Plus kwaliteitsonderdelen
Om jouw iPhone 7 Plus naar behoren te laten werken, gebruiken wij alleen 100% kwaliteitsonderdelen. Professionaliteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. De manier waarop wij dit willen waarborgen is door gebruik te maken van 100% kwaliteitsonderdelen en erkend getrainde monteurs.

Erkend getraind monteurs
Wij trainen onze monteurs op het repareren van jouw iPhone 7 Plus. Daarnaast ook voor alle andere toestellen. Wij werken in een veranderende markt, waarin steeds nieuwere toestellen ontworpen worden. Ieder toestel heeft zijn eigen onderdelen en manier van reparatie. Wij spelen in op deze veranderende markt door onze monteurs een training te geven voor elk soort toestel.