Batterij Samsung Tablet Vervangen

Zoek je een adres waar je de batterij van je Samsung tablet kunt laten vervangen? De batterij van je tablet heeft doorgaans een beperkte levensduur. Dit gaat zeker op bij intensief gebruik. The Repair House is hét adres om de batterij van je Samsung tablet te laten vervangen. Hiermee geef jij je toestel een nieuw leven en kun je de komende periode weer prima vooruit.

Wanneer laat je de batterij van je Samsung tablet vervangen?

Werkt de accu van je Samsung tablet niet naar behoren of merk je dat de prestaties achteruitgaan? Dan is het tijd om de batterij van je Samsung tablet te vervangen. Deze klus besteed je het beste uit aan een expert. Bij The Repair House voeren we dagelijks reparaties aan tablets uit, dus ook voor vervanging van de batterij van een tablet zit je bij ons goed.

Ook voor reparaties kom je naar ons

Bij The Repair House kun je, naast het laten vervangen van de batterij van je Samsung tablet, voor veel meer zaken terecht. Wanneer je toestel kapot of beschadigd is, kom je ook bij ons langs. Zo hebben wij bijvoorbeeld al veel ervaring in het repareren van een iPhone XR en een iPhone XS Max. Wat de reden van de schade ook is: onze gecertificeerde monteurs kunnen elk soort tablet-reparatie uitvoeren. Denk hierbij aan onder andere schermreparaties of het herstellen van je telefoon na waterschade.

Zoek een vestiging bij jou in de buurt

Wil je de batterij van je tablet door ons laten vervangen? Of wil je voor andere reparatiewerkzaamheden bij ons langskomen? Zoek dan een vestiging bij jou in de buurt en breng ons een bezoek. Wanneer je voor ons kiest, profiteer je bovendien van vele voordelen. Zo maken wij tijdens reparaties alleen gebruik van onderdelen van de beste kwaliteit. Bovendien ontvang je 12 maanden garantie op al onze reparatiewerkzaamheden. Kom langs in onze winkel of neem voor vragen contact met ons op via 085 273 33 74.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514