Batterij Vervangen iPhone: wat moet je weten?

iPhone Batterij Vervangen

Batterij Vervangen iPhone: wat moet je weten?

Hoe lang een iPhone batterij meegaat ligt aan 2 dingen:

 1. De hoeveelheid energie die nodig is.
 2. De hoeveelheid energie die de batterij bevat.

Allereerst geven je een aantal tips om jouw batterij verbruik van jouw iPhone te verminderen

 1. Achterhaal welke apps veel energie verbruiken en pas dit aan.
 2. Schakel Energiebesparingsmodus
 3. Verlaag de helderheid van het scherm of zet deze op automatisch.
 4. Kies een kort automatisch slot voor het vergrendelen van je scherm.
 5. Synchroniseer e-mail, contacten & agenda’s via de push-methode. Als dat niet mogelijk is, kies je ‘handmatig’ of een grote interval.
 6. Schakel meldingen uit. Bij elke melding gaat het scherm aan, en dat kost energie.
 7. Gebruik een adblockeren vermijd apps met reclame.

Het is normaal dat de capaciteit van jouw iPhone batterij geleidelijk aan vermindert. Het duurt in het algemeen ongeveer 300 á 500 oplaadbeurten voordat een batterij aan vervanging toe is. Een gemiddelde iPhone gebruiker doet hier ongeveer 2 jaar over. Als je geen nieuwe smartphone wilt aanschaffen, is de batterij vervangen een slimme optie.

Een iPhone batterij vervangen brengt risico’s met zich mee. Als je er zeker van wilt zijn dat dit goed gebeurt, is het beter om dit te laten doen door een gecertificeerde monteur. Wij van The Repair House hebben deze mensen in huis en kunnen dit klusje voor jou klaren.

Apple Batterij Vervangen

Kan ik zelf mijn iPhone batterij vervangen?

Steeds meer telefoons zijn waterdicht en hebben een dunne behuizing. Daardoor kiezen fabrikanten ervoor de accu in het toestel in te bouwen. Dit bespaart immers ruimte. Het nadeel van deze keuze is dat je de telefoon niet meer los krijgt zonder gereedschap. Iets wat vroeger wel mogelijk was.

Als je een ingebouwde iPhone batterij wilt vervangen heb je drie opties:

 1. Je gebruikt je eventuele fabrieksgarantie. Laat de fabrikant een nieuwe accu in je smartphone plaatsen. Dit neemt wel veel tijd in beslag. Je moet immers je smartphone opsturen en hopen dat je hem binnen een bepaalde tijd terug hebt.
 2. Of je steekt de handen uit de mouwen en vervangt de batterij zelf. Iets wat natuurlijk niet voor iedereen is weggelegd. Een klein foutje en je maakt het probleem eerder erger dan beter.
 3. Je gaat naar The Repair House en wij vervangen binnen 30 minuten jouw batterij voor een geheel originele. Dit alles tegen een voordelige prijs.

Nieuwe Batterij iPhone

Als je bij één van onze filialen binnenloopt, dan vervangen wij binnen 30 minuten jouw batterij. Neem een kijkje op onze filialen pagina voor het dichtstbijzijnde filiaal.