Premium refurbished & nieuwe telefoons

Ben jij op zoek naar een nieuw toestel? Neem dan een kijkje in ons shop. Wij verkopen zowel nieuwe als premium refurbished toestellen aan, tegen een scherpe prijs. Een nieuwe iPhone of een Samsung tegen een aantrekkelijke prijs? Geen probleem! Wij hebben veel smartphones op voorraad.

Premium Refurbished

Refurbished betekent letterlijk ‘opgeknapt’. Een premium refurbished toestel is een gebruikte smartphone die wij gerepareerd en opgeknapt hebben. Ook zorgen we ervoor dat de software up-to-date is, zodat de telefoon  functioneert zoals het zou moeten én eruit ziet als nieuw. Het toestel is 100% in orde en jij betaalt hier een marktconforme prijs voor. Hier bovenop geven we je 24 maanden garantie op fabrieks- en reparatiefouten plus nog eens zes maanden op gebruikersfouten!

Vind je het moeilijk om een keuze te maken en weet je niet welke telefoon of tablet het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze collega’s of kom even langs bij een van onze winkels bij jou in de buurt. We helpen jou graag! Je kan je nieuwe telefoon online bestellen en thuis laten bezorgen of bij ons in de winkel ophalen.
Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.