The Repair House Eindhoven

In de meest innovatieve stad van Nederland timmert The Repair House inmiddels flink aan de weg met 2 filialen. De Brabantse gemoedelijkheid straalt er hier dan ook vanaf. Zo staan onze monteurs ook in het leven. Altijd benaderbaar en behulpzaam voor iedereen.

Een ongeluk kan ons allemaal overkomen. Je laat per ongeluk je telefoon op de grond vallen, of hij komt op wat voor manier dan ook in het water terecht. Dit zijn natuurlijk vervelende situaties, maar wel situaties waar The Repair House Eindhoven jou mee kan helpen. In ons filiaal te Eindhoven beschikken wij over erkend getrainde monteurs.

Al onze monteurs krijgen speciale training om reparaties te kunnen en mogen uitvoeren. Wij vinden hierin betrouwbaarheid één van de belangrijkste speerpunten. Daarnaast worden al onze reparaties uitgevoerd met 100% kwaliteitsonderdelen. Dit zorgt voor een kwalitatief goede reparatie.

Doordat wij al meer dan 15 jaar telefoon repareren, kunnen wij er ook voor zorgen dat de meeste reparaties binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Ingewikkelde reparaties zoals waterschade kan iets langer duren. Wil je dus een snelle en goede reparaties door ons laten uitvoeren? Kom dan langs in één van onze 2 filialen.

Je hebt bij ons geen afspraak nodig. Wij begrijpen dat mensen het tegenwoordig zeer druk hebben. Hierdoor is het soms moeilijk om afspraken in te plannen. Door zonder afspraak binnen te lopen zorgen wij ervoor dat je zelf je eigen tijdstip kan uitkiezen. Zo loop je binnen op het meest gunstige moment voor jezelf.

Mocht je van te voren vragen hebben dan mag je ons altijd bellen. Onze gecertificeerde monteurs zal dan met jou de opties bespreken en komen tot het beste advies op maat.

Heb je interesse in telefoonaccessoires zoals bijvoorbeeld een hoesje of screenprotector, ook dan ben je van harte welkom. Wij hebben uiteenlopende accessoires op voorraad in onze filialen te Eindhoven.