The Repair House Rotterdam

In deze prachtige havenstad mag The Repair House Rotterdam zeker niet ontbreken. Vanuit Rotterdam staan onze gecertificeerde monteurs klaar om jouw telefoon reparatie uit te voeren. Daarnaast voeren wij ook nog tablet reparaties uit, en is het mogelijk om het scherm van je laptop of navigatie systeem bij ons te laten maken. Kortom, wij zijn van alle markten thuis. Ook kun je bij ons terecht om je telefoon goed te laten beschermen met een telefoonhoesje of screenprotector. Daarnaast is ons filiaal nog voorzien van de laatste gadgets. Je kunt bij ons dus terecht voor alles wat met telefoons of tablets te maken heeft. Je hebt geen afspraak nodig.

Wij werken altijd met erkend getrainde monteurs. Dit betekent dat al onze monteurs gecertificeerd zijn en alle ingewikkelde reparaties kunnen en mogen uitvoeren. Wij vinden het belangrijk om de beste service te verlenen voor onze klanten. Immers staat de klant altijd bij ons op nummer 1. Daarom werken wij ook uitsluitend met 100% kwaliteitsonderdelen.

Binnen ons filiaal van The Repair House Rotterdam hebben wij meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van telefoons. Dit zorgt ervoor dat wij ook vrij snel hoelang een reparatie zal duren. Deze worden dan meteen ter plekke uitgevoerd. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kan altijd binnenlopen. De meeste reparaties die worden uitgevoerd zijn scherm reparaties, deze duren gemiddeld nooit langer dan 30 minuten. De enige reparaties die wat langer kunnen duren hebben te maken met waterschade of problemen aan de chip of wifi connectie.

Wij zullen altijd transparant uitleggen wat voor jou als klant de beste optie is. Bovendien houden al onze gecertificeerde monteurs hun kennis up-to-date. Dit betekent dat je met de meest recente smartphones of tablet altijd bij The Repair House Rotterdam terecht kunt voor een betrouwbare en snelle telefoon of tablet reparatie.