iPhone 7 Scherm Reparatie

Wanneer je je iPhone 7 laat vallen en je scherm gaat kapot, kom je langs een van onze filialen voor de beste reparatie. The Repair House heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het repareren van telefoonbeeldschermen en heeft verschillende vestigingen waar je terecht kunt voor herstel. Bij onze reparaties gebruiken we honderd procent kwaliteitsonderdelen en blazen we je smartphone nieuw leven in.

Wanneer je iPhone 7 een kapot scherm heeft, laat je de reparatie aan professionals over

Als je iPhone 7 barsten of scheuren in het scherm heeft, is het slim om voor een professionele reparatie te kiezen. Wellicht is je iPhone 7 uit je handen geglipt en op de grond terechtgekomen of stootte je de smartphone tegen een hard voorwerp. Wat de reden van het kapotte beeldscherm ook is: met een iPhone 7 scherm reparatie door de monteurs van The Repair House weet je zeker dat herstel zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Reparatie binnen dertig minuten

Kom met je kapotte iPhone 7 bij ons langs en loop binnen dertig minuten weer naar buiten met een gloednieuw scherm dankzij onze razendsnelle reparatiemogelijkheden. Je hoeft bij ons nooit lang te wachten voor je jouw telefoon weer in handen hebt. Naast smartphone-reparaties bieden we ook tablet-reparaties aan voor bijvoorbeeld het scherm van je iPad. Ook op je tablet hoef je niet langer dan een halfuur te wachten voor deze weer als nieuw is. Profiteer van onze uitstekende service en geef je elektronica de zorg die het nodig heeft.

Laat je scherm door een van onze specialisten repareren

Wanneer het scherm van je iPhone 7 defect is, kies je vanzelfsprekend voor reparatie door een specialist. Je weet dan zeker dat een
beeldschermreparatie zorgvuldig wordt uitgevoerd. The Repair House zet alles op alles om je naar tevredenheid te helpen. Zo ontvang je twaalf maanden garantie op je reparatie en heb je bij ons ook de keuze uit een breed assortiment hoesjes, kabels, opladers en tasjes. We zien je graag in
een van onze filialen. Heb je een dringende vraag? Bel ons op 085 273 33 74 en leg je verzoek voor aan een van onze medewerkers.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514