iPhone Reparatie Amersfoort

iPhone Reparatie Amersfoort

Doordat iPhones tegenwoordig steeds duurder worden is het beter en voordeliger om ze te laten repareren dan een nieuwe te kopen. Het is ook beter voor het milieu doordat je je oude telefoon opnieuw kunt gebruiken in plaats van hem weg te gooien. En het is ook nog is beter voor je portemonnee om je iPhone te laten maken i.p.v. een nieuwe te kopen. Wij waarderen dat je je telefoon wil laten maken en daarom is het bij ons super voordelig. Je bent bij ons niet veel geld en tijd kwijt. Wij repareren doorgaans alle iPhones binnen 30 minuten zodat jij je telefoon niet lang hoeft te missen. Sommige reparaties vereisen iets meer tijd dan anderen. Voor waterschade hebben wij iets meer tijd nodig omdat we de hele telefoon van binnen moeten reinigen en drogen. Zulke reparaties duren meestal ook rond de 30 minuten met een maximaal van 60 minuten. Je bent bij ons voor iPhone reparatie Amersfoort dus op de goede plek.

Monteurs

Onze monteurs zijn heel goed getraind en weten precies wat ze doen. Ze onderzoeken jouw probleem goed zodat er niks misgaat en zodat ze geen overbodige dingen doen. Ze informeren jou ook goed voordat de operatie begint over de kosten en de tijdsduur zodat je niet voor verassingen komt te staan. Als er nieuwe telefoons uitkomen worden onze monteurs meteen op de hoogte gebracht dat de nieuwe toestellen zodat ze ook meteen weten hoe ze die moeten repareren zodat je met alle telefoons bij The Repair House terecht kunt.

Reparatie iPhone Amersfoort

Filialen

Wij hebben door heel Nederland meer dan 10 filialen waar je terecht kunt voor jou iPhone reparatie. Je hebt geen afspraak nodig dus je bent altijd en overal welkom. Wil je weten welk filiaal het dichtst bij jou in de buurt is? Kijk dan op onze filialen pagina op de website.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514