Filialen The Repair House

iPhone Reparatie Arnhem

iPhone Reparatie Arnhem

Wil je jouw iPhone laten maken en woon je in de buurt van Arnhem? Kom dan langs bij The Repair House. Wij van The Repair House maken gebruik van 100% kwaliteitsonderdelen om jou zo de beste kwaliteit te garanderen. Als je door ons een iPhone reparatie laat uitvoeren, dan heb je geen afspraak nodig. Wil je onze adresgegevens opzoeken voor een iPhone reparatie Arnhem, dan verwijzen wij je door naar onze filialen pagina.

Specialist in Arnhem

Voor iPhone Reparatie Arnhem is The Repair House the place to go. Wij repareren al iPhones van sinds het eerste model op de markt is gekomen. Elke iPhone reparatie wordt uitgevoerd door de beste monteurs. Daarnaast krijg je ook nog eens garantie op elk uitgevoerde reparatie.

Een iPhone is een kostbaar bezit. Een bezit dat niet meer valt weg te denken uit onze samenleving. Een iPhone zorgt voor een unieke beleving. Echter kan het altijd voorkomen dat je iPhone een keer uit je handen valt, een keer in aanraking komt met water, of dat je batterij heel snel leeg raak. In alle gevallen kunnen wij jou binnen 30 minuten helpen.

Het kan nooit kwaad om uit voorzorg je iPhone goed te beschermen tegen krassen of een eventuele val. The Repair House heeft dan ook heel veel iPhone accessoires die jou hierbij kunnen helpen. Dit kan ervoor zorgen dat er bij een val voorkomen kan worden dat een scherm reparatie moet worden uitgevoerd. Mocht dit toch nodig blijken, dan ben je bij The Repair House aan het juiste adres.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514