Filialen The Repair House

iPhone Reparatie Deventer

iPhone Reparatie Deventer

Ben jij in het bezit van een iPhone en is deze toe aan reparatie? Kom dan voor iPhone reparatie Deventer naar The Repair House. In onze filiaal in Deventer worden elke dag iPhones gerepareerd. Of je hem nou uit je handen laat vallen tijdens je vakantie, of dat je hem per ongeluk in het water laat vallen tijdens de afwas. Voor een iPhone reparatie voorzien wij jou altijd van advies op maat. Een eigenaar van een iPhone is trots op zijn bezit. Het is immers één van de beste smartphones die er zijn. Al jouw gegevens of belangrijke data staan opgeslagen op deze iPhone.  Je wilt of kunt deze dan ook immers niet lang missen. Onze erkend getrainde monteurs zullen op een vakkundige manier jouw iPhone laten repareren. Door onze jarenlange ervaring weten wij als de beste hoe we jouw iPhone weer nieuw leven in moeten blazen.

Als je bij ons in Deventer je iPhone laat repareren dan kun je gewoon binnenlopen wanneer jou het beste uitkomt. Je hebt geen afspraak bij ons nodig. Onze erkend getrainde monteurs ontvangen jou met een glimlach en zorgen ervoor dat je weer vrolijk de deur kan uitlopen. Al onze gecertificeerde monteurs hebben meer dan 15 jaar ervaring. Bovendien worden er met regelmaat cursussen gevolgd om al hun kennis up-to-date te houden of uit te breiden. Er komen immers maandelijks nieuwe smartphones uit. Door al deze kennis is het mogelijk om naast een betrouwbare reparatie, deze ook heel snel uit te voeren. Wij leveren kwaliteit door alleen maar met 100% kwaliteitsonderdelen te werken.

Zonder Afspraak Langskomen

We streven altijd naar het beste advies op maat. Mocht je vragen hebben mag je altijd binnenlopen. Ook bij een reparatie kun je zonder afspraak binnenlopen. Daarnaast voeren wij niet alleen iPhone reparaties in Deventer uit, maar verkopen wij ook telefoonaccessoires voor de telefoon. Denk hierbij aan screenprotectors, hoesjes, powerbanks, opladers en meer.

Telefoon Reparatie in Deventer

Naast iPhones kun je ook terecht voor andere telefoon reparaties in Deventer.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514