iPhone Reparatie Utrecht

Voor een vakkundige iPhone reparatie nabij Utrecht ben je bij The Repair House in goede handen. Ons team met specialisten repareert namelijk ruim 200 verschillende toestellen en devices waardoor je nagenoeg altijd bij ons terecht kunt. Wij bieden je de beste service en voeren de reparatie van jouw iPhone of andere telefoon uit nabij Utrecht met behulp van de beste en nieuwste onderdelen.

iPhone of andere telefoon reparatie in omgeving Utrecht

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe wij jouw telefoon weer volledig functionerend maken. Voor ons geldt dan ook: geen enkele iPhone of andere telefoon reparatie is te ingewikkeld voor ons. Op het gebied van reparatie kunnen wij dus erg veel voor je betekenen. Wij gaan snel en vakkundig aan de slag met jouw telefoon en repareren deze tegen een betaalbare prijs. Een greep uit de reparaties die wij voor je uitvoeren:

  • Batterij vervangen
  • Camera vervangen
  • Software herstellen
  • Waterschade reparatie
  • Beeldscherm vervangen
  • Aan- en uitknop vervangen

Bezoek een van onze verschillende filialen door heel Nederland

Voor de reparatie van jouw iPhone of andere telefoon stap je bij ons in omgeving Utrecht binnen, maar daarnaast hebben wij nog vele andere vestigingen in Nederland. Zo hebben we filialen in Eindhoven, Rotterdam, Hengelo, Woensel, Valkenswaard en nog veel meer. Bij The Repair House stap je gewoon zonder afspraak binnen voor een reparatie met 100% kwaliteitsonderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Neem hiervoor telefonisch contact op met het desbetreffende filiaal.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514