iPhone Scherm Herstellen

Heb je een iPhone met een kapot scherm en zoek je een betrouwbare monteur die dit snel kan herstellen? The Repair House heeft meer dan vijftien jaar ervaring in schadeherstel van mobiele elektronica en repareert binnen een kort tijdsbestek het scherm van je iPhone. Bij ons is het maken van een afspraak niet nodig. Kom langs wanneer het jou het beste uitkomt.

Elke iPhone met kapot scherm herstellen wij binnen dertig minuten

Het scherm van jouw iPhone herstellen onze gecertificeerde monteurs binnen dertig minuten. Zo hoef je je telefoon niet lang te missen en ben je direct weer bereikbaar. Terwijl je wacht neem je een kijkje in onze winkel waar je onder andere kabels, opladers, hoesjes en tasjes vindt. Voordat je er erg in hebt, is de reparatie van bijvoorbeeld je iPhone SE  of je iPhone X klaar en kan je je telefoon weer gebruiken zoals eerst. Wij maken tijdens de reparatie van je telefoon gebruik van de beste onderdelen en gaan geen enkele Apple-reparatie uit de weg. Bovendien ontvang je twaalf maanden garantie op al onze reparatiewerkzaamheden.

Altijd een filiaal bij jou in de buurt

Wanneer je het scherm van je iPhone wilt laten herstellen, laat je dit natuurlijk graag bij jou in de buurt doen. Omdat de filialen van The Repair House door heel Nederland zijn verspreid, vind je altijd een reparatieadres in de buurt om jouw Apple telefoon te laten repareren. Kom langs in onze winkel en laat je informeren door onze medewerkers. Zij leggen voor de reparatie van je telefoon uit op welke manier ze het scherm van je iPhone gaan herstellen zodat jij je Apple weer voor lange tijd probleemloos kunt gebruiken.

Laat je telefoon door onze gecertificeerde monteurs repareren

Een reparatie aan je telefoon laat je over aan een specialist en dus kom je met je Apple langs bij The Repair House. Wij zorgen ervoor dat je binnen dertig minuten weer optimaal gebruikmaakt van je smartphone. We zien je graag terug in een van onze vestigingen. Voor vragen of advies kun je ook contact opnemen met onze klantenservice via 085 273 33 74.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514