iPhone SE 2 Release Date

Filialen The Repair House

iPhone SE 2 Release Date

iPhone SE 2 Release Date

We hebben pas net de release van de iPhone 11 achter de rug, of de volgende iPhone lijkt er al weer aan te komen, namelijk de iPhone SE 2. De iPhone SE 2 release date is gepland voor eind maart 2020. De eerste iPhone SE kennen we als een budgetvriendelijk toestel. Ook de nieuwe versie zal gaan behoren tot het goedkoopste iPhone model.

Scherm iPhone SE 2 groter dan voorganger

Verwacht wordt dat de iPhone SE 2 niet hetzelfde schermgrootte zal hebben als de iPhone SE. Zo zal het scherm van de SE 2 4,7-inch groot worden. In vergelijking met zijn voorganger, is dat nogal een groot verschil. De iPhone SE is namelijk 4-inch groot. Het scherm van de iPhone SE 2 zou kunnen rekenen op Touch ID.

Release Date iPhone SE 2

Specificaties

De allereerste iPhone SE uit 2016 zag eruit als een iPhone 5s, maar had verder de capaciteiten van de iPhone 6s (die toen nog maar een halfjaar oud was). Van de nieuwe iPhone SE 2 wordt er verwacht dat hij de uitstraling heeft van een iPhone 8. Dit betekent onder meer dat deze is voorzien van een thuisknop en Touch ID. Ook zal de SE 2 naar alle waarschijnlijkheid een LCD-scherm krijgen. Dit is hetzelfde scherm als de iPhone 11 en iPhone XR. Ook zal iPhone SE 2 uitgerust zijn met 3GB RAM en minder opslag ruimte dan de iPhone SE. Naar alle waarschijnlijkheid komt er een 64 gb en een 128 gb uitvoering op de markt.

Voor wie is de iPhone SE 2 interessant?

De iPhone SE 2 kan interessant zijn voor onder meer iPhone 6– en iPhone 6s-gebruikers. Over het algemeen zitten gebruikers van deze iPhones niet te wachten op een iPhone van minimaal 5,8-inch en technische snufjes als Face ID of een (drie)dubbele camera. Voor mensen met een oude iPhone SE, is het misschien een teleurstelling dat de nieuwe generatie waarschijnlijk toch echt een heel stuk groter wordt. Daarnaast het ook altijd interessant voor mensen die geen hoge bedragen willen neerleggen voor de nieuwste iPhones. Naar verwachting zal de prijs in Nederland rond de €360 komen te liggen.

Filialen The Repair House