Screenprotector uitleg

Met een screenprotector op je scherm zorg je ervoor dat er geen krassen op het scherm van je smartphone komen. Dat is handig, want je kijkt er de hele dag naar. Er zijn 2 verschillende screenprotectors, van glas of van kunststof. Er zijn ook verschillende protectors met extra functies, zoals blauw licht filter of privacy glass. In onze winkel plaatsen wij de screenprotectors zorgvuldig en zorgen wij dat het er goed en netjes uitziet. Het nut van privacy glass is dat je alleen op je scherm kan kijken als je er recht voor zit. Er kan dus niemand mee kijken met wat je doet als je bijvoorbeeld in de bus of trein zit.

Een blauw licht filter heeft een hele andere functie. Deze zorgt ervoor dat niet alleen je scherm maar ook je ogen worden beschermd. Het blauwe licht wat uit je telefoon komt wordt door deze screenprotector gefilterd waardoor het beeld minder fel is.

Deze screenprotectors zijn op maat gemaakt voor verschillende toestellen. Zoals iPhone, Samsung, Huawei, HTC, Sony, LG en OnePlus. Zorg dus dat je de goede maat koopt voor jouw telefoon.