Meest gestelde Vragen

Is je smartphone telefoon stuk?

Wij repareren ‘m. Kom langs in een van onze filialen.
Bereken de reparatiesprijs in onze reparatiemodule.

Wanneer kan ik mijn telefoon laten repareren?

Maak online een afspraak bij een van onze filialen. We repareren je toestel meestal in 30 minuten. Bekijk in welke filialen we repareren. Je kunt ook zonder afspraak binnenlopen.

Wat repareren jullie en wat kost het?

Hier vind je alle reparaties en prijzen. Wij vinden het belangrijk dat jouw toestel reparatie op de juiste manier uitgevoerd wordt. Om deze reden trainen wij onze monteurs in het repareren van de nieuwste toestellen. Ziet de monteur tijdens het onderzoek dat de telefoon niet meer gemaakt kan worden, dan hoef jij niks te betalen. Bij ons betaal je in dat geval geen onderzoekskosten! Ook kan je even bij The Repair House binnen lopen die het dichts bij jou in de buurt zit.

Mijn type smartphone of reparatie staat er niet tussen, wat nu?

Maak dan gebruik van een onze online offerte aanvraag module. Wij laten je dan binnen 1 werkdag weten wat de mogelijkheden zijn. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met een van onze filialen of met onze klantenservice.

Wat als er meer kapot blijkt dan ik heb aangegeven bij aanmelding?

In uitzonderlijke gevallen kan het noodzakelijk zijn een extra onderdeel te vervangen om een goede werking van het toestel te garanderen. Als daar extra kosten bij komen kijken, overleggen we dat eerst met je.

Kunnen jullie me helpen als ik niet weet wat er kapot is aan mijn telefoon?

We helpen je graag met het ontdekken van het defect. We zullen je toestel uitgebreid onderzoeken om het probleem te ontdekken. We overleggen altijd eerst de mogelijke oplossingen met je voordat we starten aan de reparatie. Voor het onderzoeken rekenen we geen kosten.

Vragen jullie onderzoekskosten?

Nee, wij rekenen geen onderzoekskosten.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Je betaalt meteen als je je smartphone ophaalt in onze winkel.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Als je een vraag hebt over de reparatie, kun je een mail sturen naar service@therepairhouse.com. Je krijgt binnen één werkdag antwoord. Je kunt ook langskomen in één van onze winkels waarin we repareren.

Wat als ik zelf nog garantie heb?

Heb je je telefoon bij The Repair House gekocht? Dan behoud je de 2 jaar fabrieksgarantie na reparatie. Heb je je telefoon niet bij The Repair House gekocht? Dan vervalt je fabrieks- of aankoopgarantie als je ‘m door ons laat repareren. Je krijgt van ons 6 maanden garantie op de reparatie en eventuele onderdelen die we gebruikt hebben.

Wanneer je nog garantie hebt, houd er rekening mee dat eigen schade niet wordt vergoed binnen garantie en je je toestel vaak langer kwijt bent.

Hebben jullie ook accessoires voor mijn smartphone?

Wij bieden zowel in de webshop als in de winkel een breed assortiment van accessoires aan. Als je ze op werkdagen voor 17:00 uur bestelt heb je ze morgen in huis.

Wat is een refurbished display?

Een refurbished display komt van een gebruikte telefoon, maar ziet eruit en functioneert als nieuw. Het voordeel is dat dit ook een origineel product betreft.

Wanneer krijg ik mijn gerepareerde telefoon terug?

Snelle service is bij ons belangrijk. Wij begrijpen dat jij je toestel niet te lang wilt missen en voeren een telefoon reparatie meestal binnen een half uur uit. De duur per reparatie verschilt, maar is nooit langer dan 2 uur.

Ik ben verzekerd, wordt de reparatie van de schade vergoed?

Er zijn een hoop verzekeraars en allemaal houden ze verschillende voorwaarden aan. Het is belangrijk dat je bij jouw eigen verzekeraar nagaat of de specifieke schade vergoed wordt en je deze kunt laten repareren bij The Repair House. Wij kunnen je daarbij voorzien van een offerte. De reparatiekosten kun je achteraf zelf claimen bij jouw verzekeraar met de factuur.

Wat voor soort onderdelen gebruiken jullie voor de reparaties?

Om ervoor te zorgen dat jouw toestel weer helemaal naar functioneren werkt als je bij ons de deur uitloopt, gebruiken wij alleen maar 100% kwaliteitsonderdelen. Naast de snelle reparatie service bieden wij jou ook kwaliteit.

Voor iPhone reparaties zijn er veel verschillende soorten onderdelen op de markt:
• Originele Apple onderdelen, onderdelen direct uit de Apple fabriek
• High Copy onderdelen van verschillende kwaliteiten
• Refurbished onderdelen, originele Apple onderdelen die al eens gebruikt zijn, maar er nog uitzien als nieuw
Wij werken met refurbished onderdelen en de hoogste gradatie kwaliteit in High Copy onderdelen.

Wat zijn de openingstijden van The Repair House?

Bekijk op onze filialenpagina wat de openingstijden zijn.

Ik heb een andere vraag

Mail je vraag naar service@therepairhouse.com of kom langs in één van onze winkels.

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.