Nieuwe website!
25
mei

Nieuwe website!

The Repair House is compleet vernieuwd, waaronder onze website. Vergeleken met de oude website, is er flink wat veranderd. Deze nieuwe website heeft een compleet nieuwe look en feel en vele nieuwe opties. Zo zit er een vernieuwde reparatiemodule in, hebben we de pagina’s voor alle filialen aangepast en heeft de webshop een complete facelift gekregen. Verder staan alle nieuwe producten in de shop en gaan we nog een module toevoegen waarbij klanten de mogelijkheid hebben om hun gebruikte telefoon bij ons in te leveren. Zodra we verder zijn met deze ontwikkeling, zullen we onze klanten hierover informeren.

Zeg dus maar gerust dat The Repair House een flinke upgrade heeft gehad!

Nieuwe producten

Vanaf heden bieden we verschillende nieuwe producten aan. Zo verkopen we nu ook cartridges, hebben we vele nieuwe telefoons in ons assortiment en zijn we de enige aanbieder in Nederland van de speciale <Carpet Cases>. Neem dus snel een kijkje in onze nieuwe <webshop>!

Handig om te weten!

Zoek je naar informatie over het repareren van je toestel of tablet? Ga dan naar onze Diensten & Producten. Of ben je juist op zoek naar een nieuwe smartphone, bekijk dan onze vernieuwde webshop. Bij The Repair House verkopen we ook refurbished telefoons, lees op <deze pagina> wat dat precies inhoudt.

Vernieuwde reparatiemodule

Onze reparatie module is compleet vernieuwd. Visueel is het helemaal aangepakt en we hebben de module een stuk klantvriendelijker gemaakt. Wil jij kapotte je iPhone, Samsung, Huawei of een andere smartphone weer zo goed als nieuw hebben? Meld ‘m dan snel aan via het repair formulier.

Tips

Kom je de juiste informatie niet tegen op een plek waar je dit wel verwacht, of ben je op zoek naar een product dat momenteel niet verkrijgbaar is? Of heb je misschien ideeën over het gebruiksgemak? Laat het ons dan weten! Wij werken constant aan onze website, producten en diensten om onze klanten beter te kunnen helpen. Alle tips zijn dus altijd meer dan welkom! U kunt ons tippen door een contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.