Samsung Galaxy Fold: een exclusieve opvouwbare smartphone

Samsung Galaxy Fold: een exclusieve opvouwbare smartphone

Samsung Fold Reparatie

De toekomst neemt een hele nieuwe vorm aan. De Samsung Galaxy Fold is een Smartphone en Tablet in één. Het is het begin van een nieuw tijdperk van een volgende generatie smartphones. Het rechthoekige design dat de industrie heeft gedomineerd lijkt zijn langste tijd te hebben gehad. Dat zijn tenminste de verwachtingen.

Samsung claimt met de Galaxy Fold het beste van twee werelden te verenigen; een compact mobile device dat zich kan ontvouwen tot Samsungs grootste smartphone display ooit.

Samsung Galaxy Fold: wat is er allemaal nieuw?

 • Nieuw Beeldscherm
  Dit nieuwe Samsung Galaxy beeldscherm is ongeveer 50% dunner dan een regulier smartphonescherm. Het nieuwe materiaal zorgt voor een flexibele en sterke Galaxy Fold.
 • Nieuw Scharniermechanisme
  Het openen van de Galaxy Fold voelt aan als een boek, soepel en natuurlijk. Hiervoor heeft ontwikkelde Samsung een sluiting met meerdere tandwielen.
 • Nieuw Design
  De Galaxy Fold is makkelijk te ontgrendelen door een vingerafdrukscanner.
  Daarnaast zitten er twee batterijen in die gelijk verdeeld zijn, zodat de Galaxy Fold stabiel in je hand ligt. Bij de kleuren kun je kiezen uit: Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue.
 • Prestaties van een PC
  De nieuwe Samsung Galaxy Fold heeft een RAM geheugen van 12 GB. Dit zijn vergelijkbare prestaties als een PC. Het dubbele batterijsysteem heeft een accuduur van een dag. Door de PowerShare kan Galaxy Fold zichzelf draadloos opladen.
 • Ultieme Multimedia-Ervaring
  Door het Dynamic AMOLED-display en het geluid van AKG speakers is de Samsung Galaxy Fold speciaal ontworpen voor entertainment.
 • Samsungs meest veelzijdige camera ooit
  Het maakt niet uit op welke manier je het apparaat vasthoudt of ontvouwt, altijd staat één van de zes lenzen klaar om het moment vast te leggen. We gaan hier beneden verder op in.

Samsung Fold Reparatie The Repair House

Samsung Galaxy Fold Camera’s

De Galaxy Fold heeft notch (inkeping) in het 7.3-inch beeldscherm. Waarvan ze bij de Samsung Galaxy S10 juist afscheid van hadden genomen. In deze notch zitten twee cameralenzen en sensoren.

In totaal heeft de Galaxy Fold zes camera’s: een triple camera aan de buitenkant, zoals hierboven besproken een dual camera van binnen, en nog één op de cover. Tijdens het voeren van een videogesprek kun je trouwens gewoon andere apps gebruiken.

Voor een Samsung Galaxy S10 Camera Reparatie ben je bij The Repair House in ieder geval altijd aan het juist adres.

Camera Megapixels

Aan de achterzijde van de Fold is een triple-camera aanwezig, opgebouwd uit een
12-megapixelcamera, een 12-megapixelcamera met groothoeklens en een 16-megapixelcamera met een ultra-groothoeklens. Boven aan de voorkant is een 10-megapixel selfiecamera aanwezig. Als je de Galaxy Fold opengeklapt, dan heb je aan de binnenzijde ook nog een 10-megapixelcamera én is er een 8-megapixel RGB diepte-camera aanwezig.

Samsung Galaxy Fold The Repair House

Samsung Galaxy Fold Reparatie

Welke Samsung Galaxy Fold Reparatie je ook nodig hebt, de perfecte reparatie is niet ver weg.
Al onze erkend getrainde monteurs staan meteen voor je klaar. Wil je meer weten over onze reparaties?

Bekijk ze dan hier