Samsung Galaxy S10, simpelweg geweldig

Samsung Galaxy S10, simpelweg geweldig

Samsung Galaxy Scherm Reparatie

We kunnen er niet omheen; de Samsung Galaxy S10 ziet er simpelweg geweldig uit! Speciaal ontworpen om op te vallen, aldus Samsung. Deze nieuwe Galaxy is er in 3 varianten.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10e

De verschillen zitten hem met name in de afmetingen, oplaadtijd van de batterij, interne geheugen en camera. Verder zijn de toestellen op de meeste punten gelijk. Welke het beste bij je past ligt helemaal aan jou! Alle drie spelen ze in op specifieke behoeften van gebruikers.

Het display voelt aan als een bioscoopscherm en de camerabeelden als een film. Daarnaast hoort het draadloos opladen nu ook standaard in het Galaxy-pakket.

Mensen die houden van snelheid zullen met de Galaxy S10+ zeer tevreden zijn. Van het scherm tot de camera en de prestaties, de Galaxy S10+ tilt smartphone gebruik naar een andere dimensie. De Galaxy S10 is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar het beste in een smartphone.

Samsung Galaxy S10 Scherm: Super Amoled Display

De Galaxy S10 maakt niet zomaar gebruik van een scherm. Het maakt namelijk gebruik van het beste beeldscherm ooit, genaamd: Dynamic AMOLED-display. Dit scherm levert heldere en realistische beelden in meer kleuren dan ooit tevoren. Kortom, een lust voor het oog.

Met dit nieuwe beeldscherm brengt Samsung een nieuwe revolutie teweeg. Of je het scherm nou gebruikt voor te browsen, mailen, chatten, Netflix of games, je beleving zal met dit scherm beter zijn dan dat je ooit had durven dromen.

De Samsung Galaxy S10 bestaat uit aluminium dat wordt afgedekt door glas. Deze smartphone heeft een glanzende afwerking met levendige, prismatische kleuren, omhuld door een gepolijste metalen lijst voor een stijl die eruit spring. Alleen blijft glas natuurlijk wel altijd breekbaar.

Mocht het glas ooit breken, dan staat wij van The Repair House uiteraard voor u klaar. Wij zijn ook gespecialiseerd in Samsung Galaxy S10 Scherm Reparaties.

Samsung Galaxy S10 Reparaties

Samsung Galaxy S10 Camera

Samsung brengt het niveau van de Galaxy S10 camera naar the next level. Het toestel heeft maar liefst de beschikking over 4 camera’s. De specificaties liegen er dan ook niet om.

Aan de voorzijde van de Galaxy S10 vinden we een 10 megapixel-camera, terwijl er op de achterkant ruimte is gemaakt voor twee 12 megapixel-camera’s en een speciale 16 megapixel ‘Ultra Wide’-camera. Die laatste legt de omgeving vast zoals het menselijk oog het ook ziet. Dankzij de optische zoom haal je personen of voorwerpen die ver weg staan dichtbij. Dit gaat gelukkig niet ten koste van de beeldkwaliteit.

Wij van The Repair House voeren naast Samsung Galaxy S10 Scherm Reparaties, ook Samsung Galaxy S10 Camera Reparaties uit.

Samsung S10 Camera

Samsung Galaxy S10 Batterij

De batterij van de Samsung Galaxy S10 is een enorm krachtige powerbom. Het is een batterij van maar liefst 3400 mAh, zodat je nooit zonder power komt te zitten.
Kortom, je hoeft je geen zorgen te maken dat je met deze batterij de dag niet doorkomt.

Galaxy S10 Reparatie The Repair House

Samsung Galaxy S10 Reparatie

Welke Samsung Galaxy S10 Reparatie je ook nodig hebt, de perfecte reparatie is niet ver weg. Al onze erkend getrainde monteurs staan meteen voor je klaar. Wil je meer weten over onze reparaties?

Bekijk ze dan hier.