Scherm reparatie Samsung S7 Edge

Heb je een kapot of beschadigd scherm en zoek je een betrouwbaar reparatieadres voor je Samsung S7 Edge? Bij The Repair House zijn we gespecialiseerd in het repareren van mobiele elektronica en beschikken we over een enthousiast team van gecertificeerde monteurs. Kom langs in een van onze filialen en maak kennis met onze uitmuntende service.

Breng je Samsung S7 Edge met kapot scherm langs voor razendsnelle reparatie

Wil je het scherm van je Samsung S7 Edge laten repareren of vervangen? Breng je telefoon bij ons en binnen dertig minuten is hij weer klaar. Bekijk terwijl je wacht ons uitgebreide assortiment aan kabels, hoesjes, opladers en tasjes en vertrek na een halfuur met je smartphone en leuke nieuwe gadgets. Onze monteurs gebruiken alleen onderdelen van de allerbeste kwaliteit, zodat je smartphone ook na reparatie weer lange tijd meegaat. Op alle reparatiewerkzaamheden ontvang je bij ons tevens een garantie van twaalf maanden. Dit geldt dus ook op het vervangen van het scherm van je Samsung S7 Edge of op het vervangen van de batterij van je Samsung tablet. Voor elke Samsung-reparatie ben je bij ons dus in goede handen.

Kom zonder afspraak langs

Wil je het scherm van je Samsung S7 Edge door ons laten vervangen of wil je je telefoon afleveren voor een andere reparatie, zoals het herstellen van waterschade? Kom dan langs in een van onze filialen. Vind een vestiging bij jou in de buurt en breng een bezoek wanneer het jou uitkomt. Het maken van een afspraak is dus niet nodig. Onze monteurs bekijken je Samsung S7 Edge eerst goed en vertellen je daarna wat er nodig is om de reparatie (of het vervangen) van je scherm foutloos te laten verlopen. Zo ben je goed op de hoogte van de kosten en eventuele complicaties en kom je niet voor verrassingen te staan.

Profiteer van de vele voordelen

Of we nu het scherm van je Samsung S7 Edge vervangen of een andere reparatie uitvoeren: je profiteert bij ons te allen tijde van onze vele voordelen. Zo repareren we snel en zijn de onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Voor vragen of advies contacteer je onze klantenservice 085 273 33 74.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514