Of kom langs zonder afspraak bij een van onze filialen!
Scherm Reparatie
Scherm Reparatie Mobiel

Is je mobiele telefoonscherm kapot of beschadigd en zoek je een betrouwbaar adres voor reparatie? Wanneer je je mobiele telefoon laat vallen of ergens tegenaan stoot, is de kans groot dat je telefoonscherm kapotgaat en reparatie nodig heeft. Bij The Repair House zijn we experts in het repareren van telefoons. Het repareren van telefoonschermen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Met meer dan vijftien jaar ervaring garanderen we dat je smartphone na de reparatie weer lange tijd meegaat.

Je mobiele telefoonscherm is weer als nieuw na onze razendsnelle reparatie

Breng je smartphone langs bij een filiaal bij jou in de buurt en profiteer van onze razendsnelle reparatie. Een telefoon is tegenwoordig bij veel mensen onmisbaar en dat begrijpen wij heel goed. We focussen ons daarom op een zo snel mogelijke reparatie en beloven je dat je na een halfuur weer wegloopt met een volledig herstelde smartphone. Wanneer er onderdelen van je telefoon vervangen moeten worden, zoals het scherm, maken wij enkel gebruik van honderd procent kwaliteitsonderdelen. Dit zorgt ervoor dat je smartphone, ook na de reparatie, weer lang meegaat.

 

Reparatie voor elk merk en type smartphone

Bij The Repair House kun je met allerlei merken en typen smartphones terecht voor reparatie. Onze ervaren professionals hebben de nodige certificering en vinden voor elke kapotte mobiele telefoon een passende reparatie. Of je nu reparatie aan je Sony of reparatie aan je OnePlus nodig hebt: wij bieden iedereen een uitstekende service en beloven een kwalitatieve reparatie. Hiermee bedoelen we dat we elk merk en type telefoon weer als nieuw maken.

VIND EEN FILIAAL BIJ JOU IN DE BUURT EN KOM LANGS

Is je telefoonscherm kapot en wil je je mobiele telefoon bij ons langsbrengen voor reparatie? Zoek dan een filiaal bij jou in de buurt en breng ons een bezoek wanneer het jou uitkomt. Het is bij ons niet nodig om een afspraak te maken. Je kunt op elk gewenst moment bij ons binnenlopen. We beschikken bovendien over een breed assortiment aan kabels, hoesjes, opladers en tasjes voor je smartphone of tablet. Bekijk deze terwijl je wacht. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice via 085 273 33 74.


Een overzicht van alle merken die wij Repareren

Prijslijst

Hieronder vindt u de Laadingang reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Laadingang reparatie.

Zoeken
Toestellen Touchscreen & Display
IPHONE X € 179
IPHONE 8 PLUS € 119
IPHONE 8 € 119
IPHONE 7 PLUS € 109
IPHONE 7 € 99
IPHONE 6 PLUS € 79
IPHONE 6S € 69
IPHONE 6S PLUS € 79
IPHONE 6 € 79
IPHONE SE € 45
IPHONE 5S € 49
IPHONE 5C € 49
IPHONE 5 € 49
IPHONE XR € 149
IPHONE XS MAX € 249
IPHONE XS € 179
IPHONE 11 € 199
IPHONE 11 PRO € 299
IPHONE 11 PRO MAX € 299
IPHONE SE (2020) € 79
Afspraak maken Ook zonder afspraak ben je van harte welkom