Of kom langs zonder afspraak bij een van onze filialen!
Scherm Reparatie
Scherm Reparatie Mobiel

Telefoon Scherm Reparatie

Is jouw telefoon scherm kapot en wil je deze door een betrouwbare reparatie monteur laten repareren? Bij The Repair House profiteer je van al onze voordelen. Al onze telefoon scherm reparaties worden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs. Bovendien zorgen wij ervoor dat een telefoon scherm reparatie binnen 30 minuten word uitgevoerd. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als je jouw telefoon lang moet missen.

Je gebruikt deze immers dagelijks voor al je online activiteiten. Het is onmisbaar geworden. Door meer dan 15 ervaring kunnen wij jou garanderen dat jouw telefoon scherm weer zo goed als nieuw zal zijn.

 

Gratis Onderzoek bij jouw Scherm Reparatie

Het kan voorkomen dat door de harde val van je telefoon er meer schade is aangericht dan alleen een kapot telefoon scherm. Wij zullen dit dan door middel van een gratis onderzoek snel voor jou in kaart brengen. Bij ons bespaar je op onderzoekskosten. Dit zien wij als bonus voor onze klanten.

Je Telefoon Scherm weer zo goed als nieuw na Snelle Reparatie

Een handeling uitvoeren op een gebroken scherm is erg lastig en gebruiksonvriendelijk. Een telefoon scherm reparatie laten uitvoeren is dan ook de beste keuze. The Repair House repareert van alle merken de telefoon schermen. De onderdelen waar wij gebruik van maken zijn honderd procent kwaliteitsonderdelen. Dit zorgt ervoor dat wij goede kwaliteit kunnen waarborgen.

Laat je Telefoon Scherm uitvoeren tegen 12 Maanden Garantie

Wij willen onze klanten de best mogelijke service bieden. Dit betekent dat wij al onze klanten, op al onze reparaties, 12 maanden garantie aanbieden. Bij ons heb je geen afspraak nodig, waardoor je meteen kunt binnenlopen. Onze experts staan dan direct voor je klaar om je telefoon scherm weer op te lappen.

Wij kunnen alle merken repareren

Wij kunnen voor alle telefoon merken een scherm reparatie uitvoeren. Denk hierbij onder andere aan iPhone, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, OnePlus, Microsoft, Motorola en Wiko. Staat jouw merk hier niet tussen, maak je dan geen zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen ervoor dat ook jouw scherm binnen no time weer in orde is.


Een overzicht van alle merken die wij Repareren

Prijslijst

Hieronder vindt u de Laadingang reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Laadingang reparatie.

Zoeken
Toestellen Display
IPHONE X € 219
IPHONE 8 PLUS € 119
IPHONE 8 € 119
IPHONE 7 PLUS € 109
IPHONE 7 € 99
IPHONE 6 PLUS € 79
IPHONE 6S € 69
IPHONE 6S PLUS € 79
IPHONE 6 € 69
IPHONE SE € 45
IPHONE 5S € 49
IPHONE 5C € 49
IPHONE 5 € 49
Afspraak maken Ook zonder afspraak ben je van harte welkom