Smartphone repartie terwijl je wacht.

Iedereen die een smartphone heeft, vertrouwt er dagelijks op. Je telefoon brengt je het laatste nieuws, verbindt je met je belangrijke contacten, je favoriete foto’s en filmpjes staan erop. Het is je persoonlijke agenda en leidt je naar de juiste locatie.

Welke smartphone je ook hebt, wij kunnen ‘m maken! We repareren ruim 200 toestellen en werken volgens de No Cure – No Pay methode! Dus wanneer wij je telefoon niet kunnen maken, betaal je geen cent!

Get Re – connected!

   Meestal binnen 30 min gerepareerd
   6 maanden garantie
   Reparatie niet gelukt? Kost je niets
   Erkend getrainde monteurs
   Klantenbeoordeling 9,2 / 10
   Facebook

Kies uw model:

Heb je een smartphone die niet in onze lijst staat?

Maak dan gebruik van een van de onderstaande contact mogelijkheden, dan gaan we kijken waar we je mee kunnen helpen.

Maak gebruik van onze online offerte aanvraagmodule
Neem contact op met een van onze filialen
Neem contact op met onze klantenservice

Met of zonder afspraak!

The Repair House biedt een snelle reparatieservice, namelijk de klaar terwijl je wacht service. Snelle service is bij ons belangrijk. Wij begrijpen dat jij je toestel niet te lang wilt missen en voeren een telefoon reparatie meestal binnen een half uur uit. Maak een reparatie afspraak op onze website of kom langs. Neem een kijkje op onze filialen pagina voor het actuele overzicht van onze winkels, met bijbehorende contactinformatie.

Kom langs met of zonder afspraak, Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar! Wilt u er zeker van zijn dat u gelijk wordt geholpen, niet hoeft te wachten en het onderdeel op voorraad is? Maak dan een afspraak!

Advies & veelgestelde vragen

De accuduur verlengen
De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van een smartphone. Deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk in topconditie houden. Ben je benieuwd hoe je je toestel het beste oplaadt?
Hoe maak ik een Back-Up?
Mocht er iets met je telefoon gebeuren waardoor je het toestel niet meer kan gebruiken, dan kun je een back-up terugzetten. Er zijn verschillende manieren om een back-up te maken.
Grote schoonmaak
Het is belangrijk om je smartphone regelmatig schoon te maken om problemen te voorkomen of te verhelpen. Tijdens de reparatie maken wij je telefoon gratis schoon.
Meest gestelde vragen
De meest gestelde vragen. Wanneer kan ik mijn telefoon laten repareren? Wat repareren jullie en wat kost het? Wat is een refurbished display?

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.