U PLAY Reparatie

Binnen The Repair House repareren wij verschillende modellen mobiele toestellen. Bij ons kun je ook terecht voor een U Play reparatie. Wij repareren niet alleen het scherm van jouw U Play. Ook voor het vervangen van andere onderdelen kun jij bij ons terecht. Onze vakkundige monteurs staan klaar voor jou om jouw U Play te onderzoeken en vast te stellen welke onderdeel van jouw U Play vervangen moet worden.

Filialen door heel Nederland

Wij willen goed bereikbaar zijn voor jou. Daarom kan jij bij elke filiaal in Nederland terecht voor een U Play reparatie. Jij mag zelfs kiezen welke filiaal jouw U Play reparatie mag uitvoeren. Wist je dat je kunt binnen wandelen zonder een afspraak te maken? Onze monteurs staan klaar voor jou.

Wij pas tevreden als jij dat ook bent

Wij snappen dat jouw U Play van veel waarde is voor jou. Dat is die ook voor ons. Wij doen ons uiterst best om jou tevreden te stellen. Heb je vragen of twijfel je over iets. Vraag het onze monteurs. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden. Met hun 15 jaar ervaring is bijna niks te moeilijk of ingewikkeld voor hun.