Huawei Mate 10 Reparatie

Voor een Huawei Mate 10 reparatie ben je bij ons op het goede adres. Als je Huawei Mate 10 kapot is, dan zorgen wij dat hij binnen no time weer helemaal zo goed als nieuw is. Wil je je accu vervangen? Of is het glasplaatje van je scherm gebroken? Wij weten precies wat er moet gebeuren, dit komt omdat we meer dan 15 jaar ervaring hebben. Kom vandaag nog langs en geniet van al onze voordelen.

Een efficiënte en een kwaliteits reparatie voor jouw Huawei Mate 10

We vinden een aantal dingen ontzettend belangrijk zodra je bij ons langs komt om je Huawei te laten repareren… Kwaliteit vinden we super belangrijk, daarom gebruiken we alleen kwaliteitsonderdelen bij onze reparaties en geven we ook nog is 12 maanden garantie op onze reparatie. We weten dat het niet fijn is om je telefoon te missen daarom repareren we jou Huawei binnen 30 minuten! Onze werkwijze is erg efficiënt en zo zorgen we voor een snelle reparatie!

The Repair House zit door heel Nederland

We hebben inmiddels alweer 13 filialen verspreid over Nederland en we zijn hard bezig om meer winkels te openen! In al onze winkels hebben wij opgeleide reparatie monteurs. Zij hebben enorm veel kennis en kunde op het gebied van reparatie. Over het algemeen duurt een Huawei reparatie dan ook niet langer dan 30 minuten. Je hebt bij ons geen afspraak nodig en je mag altijd gewoon binnenlopen. Vind je het toch fijner om even te bellen dan bekijk onze filialen voor de contactgegevens.