Mate 7 Reparatie

Wij repareren bijna elk Huawei toestel dat er is en dat betekent dat er ook een Mate 7 tussen in zit. Huawei is een merk waarvan de reparaties fraai simpel zijn dus er zit weinig onderhoudskosten in begrepen bij de prijs. Dit betekent dat jij kunt genieten van onze ruime assortiment voor een eventuele telefoon hoesje. Of je kan het geld gebruiken om een screen protector erop te doen, want dat kunnen wij voor jou doen.

Lucky 7

Gelukkig is er voor de klant een mogelijkheid om levenslange garantie te krijgen voor sommige onderdelen binnen The Repair House. Wij bieden de levenslange garantie aan voor iedereen die klant is binnen The Repair House. Dat is pas geluk hebben!

Kom een keer langs

Neem de kans om nu direct langs te komen en dat betekent dus een gegarandeerd een reparatie voor jouw Mate 7. Een Mate 7 Reparatie kan worden gedaan in elk van onze filialen die door heel Nederland is verspreid. In elk vestiging van The Repair House bevind zich een gecertificeerde monteur en een medewerker die u graag te woord staat.