P Smart Plus Reparatie

Een reparatie van Huawei kan worden geregeld in één van onze vestiging, want in elk filiaal is er een werkplek zodat een monteur jouw P Smart Plus kan repareren. Een P Smart Plus reparatie heeft extra aandacht nodig, zowel binnen als buiten. Hiermee wil The Repair House laten weten aan ieder klant dat wij een PLUS reparatie geven. Er zit zelfs geen onderhoudskosten aan verbonden voor het controleren van de defecte. Dat is een service met een glimlach!

Huawei plus reparatie

Een reparatie voor de Huawei gebeurt binnen The Repair House die gevestigd zijn door heel Nederland. In heel Nederland hebben wij meer dan 15 vestigingen. Een touchscreen nodig dat niet defect is en wil jij een screen protector erop dat jou P Smart Plus beschermt? The Repair House kan het voor regelen met een smile!

Geen kosten

Geen kosten voor het controleren van de defecte van jouw mobiel. Een uitgebreide uitleg en evaluatie die wij met jou doornemen. Bij The Repair House kan jij komen zonder een afspraak en voor vrijblijvend advies. Klik hier om te kijken welk filiaal bij jou in de buurt is.