Huawei P30 Reparatie

Heb jij een reparatie nodig voor jouw Huawei P30? Is er iets mis met de accu? Of heb je vlekken in je scherm? Wij weten er raad mee! We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de reparatie branche… Wij zorgen ervoor met onze reparatie service dat jou Huawei weer binnen 30 minuten helemaal zo goed als nieuw is. Kom langs wanneer je tijd hebt en wij staan voor jou klaar!

Een kwaliteits reparatie voor jouw Huawei P30

Jouw Huawei P30 is prachtig en is er iets mee aan de hand… Dan verdient deze ook de beste reparatie service. Wij van The Repair House begrijpen dit erg goed en we vinden het daarom ook belangrijk dat jij met een goed gevoel je Huawei kan laten repareren. Daarom maken we alleen gebruik van kwaliteitsonderdelen, hier geven we overgens ook nog eens 12 maanden garantie op. Natuurlijk wil je je Huawei ook niet dagen missen… Daarom bieden wij een reparatie service aan waarbij jij je Huawei P30 zo goed als nieuw weer binnen 30 minuten in eigen handen hebt! Kortom we zorgen voor kwaliteit en efficiëntie in onze werkwijze.

The Repair House zit door heel Nederland

We hebben 13 filialen verspreid over het hele land, daarbij zijn we hard bezig om meer winkels te openen! Wij werken in onze winkels met onze échte specialisten, gecertificeerde monteurs. Zij hebben enorm veel kennis en kunde op het gebied van reparatie. Over het algemeen duurt een Huawei reparatie dan ook niet langer dan 30 minuten. Je hebt bij ons geen afspraak nodig en je mag altijd gewoon binnenlopen. Vind je het toch fijner om even te bellen dan bekijk onze filialen voor de contactgegevens.