Moto G5 Plus Reparatie

Het repareren van een Moto G5 Plus kan bij The Repair House want door ruim 15 jaar ervaring is er geen toestel of merk die wij niet hebben gerepareerd. Een Moto G5 Plus Reparatie kan er dus bij, en dat wordt gebeurt met een glimlach. Onze voordelige prijzen komt door het gecertificeerde team dat wij hebben binnen The Repair House. The Repair House heeft al haar monteurs opgeleid met een speciaal en intensieve training

The Repair House doet het

Lenovo biedt een Plus versie aan haar Moto G5 modellen en dat betekent dat jij er een extra bedrag voor naast moet zetten. Wil jij een extra laag zekerheid of een dikker jasje omheen doen? Bij The Repair House hebben wij een ruim assortiment aan hoesjes en screen-protectors waardoor jij er zeker van kan zijn dat jouw Moto G5 Plus extra beveiligd is. Voordelige prijzen en een gecertificeerd team, dat kan bij The Repair House.

De filialen zijn bij jouw

Onze filialen zijn aanwezig en verspreid door heel Nederland. Dat betekent dat jij in bijna elke stad in Nederland naar onze monteurs kan gaan! Kijk op onze filialen pagina voor informatie en eventueel contact gegevens.