Moto G7 Plus Reparatie

Een Motorola G7 is een luxe telefoon en daarom zorg jij er extra goed voor. Mocht het zo zijn dat jouw Moto G7 Plus een reparatie nodig heeft, dan kan je bij The Repair House langskomen. Wij bestaan al ruim 15 jaar en dat betekent dat onze gecertificeerde monteurs alles hebben gerepareerd. Dus als jij je Moto g7 Plus direct nodig hebt, kom langs bij The Repair House om jouw Moto G7 Plus binnen 30 minuten weer terug te krijgen.

Levenslangs garantie

Wist je dat op sommige onderdelen van The Repair House levenslang garantie op zit. Hierdoor willen wij jouw zekerheid geven zodat jij weet dat wij het met extra zorg repareren. De gecertificeerde monteurs van The Repair House kunnen het binnen 30 minuten repareren en dat betekent dus ook dat jij jouw luxe Moto G7 Plus snel weer terug hebt.

Een glimlach in onze winkel

The Repair House is pas tevreden als jij als klant met een glimlach weer de deur uitgaat. Ons team doet er alles aan om jouw zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het is mogelijk om zonder een afspraak langs te komen bij een van onze filialen die gevestigd zijn door heel Nederland. Wil je toch eerst telefonisch contact hebben met een van onze monteurs? Dat kan, zoek het meest dichtbij zijnde filiaal op en wij staan jou direct te woord.