Lenny reparatie

De Wiko Lenny is een van de goedkopere modellen van het Franse merk. Hierdoor kan jij er zeker van zijn dat de reparatie hiervan net zo voordelig is. The Repair house biedt jouw levenslange garantie en een kwalitatieve reparatie dat binnen 30 minuten klaar is. Door de lage prijs is de Wiko Lenny erg aantrekkelijk, laat dit jouw niet af lijden om geen reparatie uit te voeren. The Repair House kan door een Wiko Lenny Reparatie jouw toestel nog steeds aantrekkelijk houden. Want wij maken het net nieuw.

Een aantrekkelijke aanbod

The Repair House biedt haarklanten een reparatie aan waardoor elke klant met een glimlach naar buiten gaat. Dit betekent dat onze medewerkers jouw Wiko Lenny hebben gerepareerd binnen 30 minuten. Jij hebt meegekeken met een kopje koffie, en levenslang garantie hebt. Wie kan hierdoor niet met een glimlach vetrekken.

Langskomen kan!

Wij repareren jouw Wiko Lenny aan een van onze filialen die je hier kan vinden. Wij zorgen dat jij met een glimlach de deur uitgaat. Je kan langskomen voor een vrijblijvende check, wij kijken gratis wat voor defecte er is, of geen.