iPad 2017 Reparatie

Wij begrijpen dat jij veel geld hebt uitgegeven aan jouw iPad 2017. Daarom kan jij nu zonder afspraak bij al onze filialen terecht voor een gratis oriëntatie. Tijdens de oriëntatie wordt naar de klachten van jouw iPad 2017 gekeken en samen met jou wordt er overlegd naar welke iPad 2017 reparatie de klachten van jouw iPad 2017 zullen verhelpen.

Levenslange garantie

Wij willen jou laten zien dat je op ons kunt rekenen. Niet alleen als wij jou hebben geholpen door middel van jouw iPad 2017 reparatie. Wij zijn er ook voor jou na de reparatie. Daarom bieden wij op sommige onderdelen van The Repair House levenslange garantie. Benieuwd of de onderdelen die gebruikt worden tijdens jouw iPad 2017 ook levenslange garantie hebben? Vraag dit aan de monteur. Zo niet hebben alle reparaties standaard 12 maanden garantie.

iPad 2017 Reparatie

Alle filialen van The Repair House beschikken naast een reparatiecentrum ook over een groot assortiment aan accessoires voor jouw iPad 2017.  Zo kan jij kiezen om jouw iPad 2017 na jouw iPad 2017 reparatie te beschermen tegen val- en drukschade doormiddel van een hoesje en screenprotector.