iPad 3 Reparatie

Is het scherm van jouw iPad 3 kapot? Doet de batterij van jouw iPad 3 niet meer zo goed als voorheen? Kom langs voor een gratis oriëntatie bij een van onze filialen. De monteurs kijken met jou mee naar welke problemen er zich voordoen bij jouw iPad 3. Voor een gratis oriëntatie hoef je geen afspraak te maken.

Wij zijn tevreden als jij dat ook bent

Wij doen ons uiterst best om jou tevreden te stellen. Daarom hebben wij een 30 minuten service tot leven geroepen. Dit houdt in dat bijna al onze reparaties binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Zo hoef jij niet lang te wachten op jouw iPad 3 reparatie. Wist je dat je mee kunt kijken tijdens de reparatie? Vraag de monteurs naar de mogelijkheden.

iPad 3 Reparatie

Wij geven 12 maanden garantie op al onze reparaties. Dit doen wij omdat wij geloven in onze kwaliteitsonderdelen. Echter, je krijgt geen garantie op val- en of drukschade. Om jouw iPad 3 te beschermen tegen toekomstige schade helpen wij jou graag met het kiezen van een beschermhoes en een screenprotector voor jouw iPad 3 na jouw iPad 3 reparatie.