iPad 4 Reparatie

De meest voorkomende reparaties die wij bij The Repair House uitvoeren zijn de schermreparaties, het vervangen van accu’s en het vervangen van de laadingangen van tablets en mobiele telefoons. Heeft jouw iPad 4 een van deze klachten of functioneert jouw iPad 4 niet optimaal? Kom langs voor een gratis oriëntatie bij een van onze filialen. Dit mag ook zonder afspraak!

Levenslange garantie

Binnen The Repair House geven wij 12 maanden garantie op alle reparaties. Daarnaast hebben sommige onderdelen levenslange garantie. Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteitsproducten. Ben jij benieuwd of de onderdelen die tijdens jouw iPad 4 reparatie gebruikt worden ook levenslange garantie hebben? Vraag de monteur voor meer informatie.

iPad 4 Reparatie

Jouw iPad 4 reparatie wordt uitgevoerd door onze vakkundige en professionele monteurs. Wist je dat onze monteurs al ruim 15 jaar ervaring hebben in het repareren van tablets? Niks is te moeilijk of ingewikkeld. Tijdens de reparatie heb jij de mogelijkheid om mee te kijken. Zo kan jij zien hoe een reparatie uitgevoerd word onder het genot van een kopje koffie.