iPad Air Reparatie

Is het scherm van jouw iPad Air kapot? Laad de batterij van jouw iPad Air niet meer zo goed op als voorheen? Of heeft jouw iPad Air een softwarematig probleem? Bij The Repair House kunnen wij jou met alle problemen betreft jouw iPad Air helpen. Kom langs een van onze filialen voor een gratis oriëntatie. Hier is geen afspraak voor nodig.

Wij begrijpen jou

Wij begrijpen dat jij veel waarde hecht aan jouw iPad Air. Je gebruikt jouw iPad Air immers voor bijna alles. Daarom wil jij het ook zo snel mogelijk zo goed als nieuw hebben. Speciaal voor jou hebben wij een 30 minuten service ontwikkeld. Dit wil zeggen dat de meeste reparaties van ons binnen 30 minuten worden uitgevoerd.

iPad Air Reparatie

Wist je dat wij 12 maanden garantie geven op al onze reparaties? Dit doen wij omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteitsonderdelen. Net als jij willen wij jouw iPad Air beschermen tegen toekomstige schade. Daarom beschikken alle filialen over een groot assortiment aan accessoires. Zo kan je jouw iPad Air na een reparatie beschermen doormiddel van een hoesje of screenprotector.