iPad Pro 10,5 Reparatie

De meest voorkomende reparaties bij de iPad Pro 10,5 zijn het vervangen van het scherm, het vervangen van de accu en het vernieuwen van de software. Ervaar jij een van deze klachten of heeft jouw iPad Pro 10,5 een andere probleem? Kom langs voor een gratis oriëntatie bij een van onze filialen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

Jou tevreden zien daar gaan we voor. Wij willen dat jij tevreden de deur uitloopt. Daarom bieden wij meerdere diensten naast onze normale dienstverlening aan. Zo bieden wij een 30 minuten reparatieservice. Dit houdt in dat de meeste reparaties waaronder ook jouw iPad Pro 10,5 reparatie binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Daarnaast bieden wij een meekijkmogelijkheid aan. Jij mag meekijken tijdens jouw iPad Pro 10,5 reparatie!

iPad Pro 10,5 Reparatie

Alle filialen van ons beschikken naast een reparatiecentrum ook over een groot assortiment aan accessoires voor jouw iPad Pro 10,5.  Zo kan jij kiezen om jouw iPad Pro 10,5 na jouw iPad Pro 10,5 reparatie te beschermen tegen val- en drukschade doormiddel van een hoesje en screenprotector.