Galaxy Tab 3 10.1 Reparatie

Heb jij nog een Galaxy Tab 3 10.1 en is het kapot? Zit er een defecte of een barst op het scherm dat jij weg wil? The Repair House repareert nog steeds een Galaxy Tab 3 10.1 en geeft er zelfs garantie bij. Wat jij kan verwachten is dat het scherm wordt verandert en het weer doet. Een camera dat naar behoren functioneert en weer een scherp foto’s maakt. The Repair House wil het voor jou repareren met een lach. Een Galaxy Tab 3 10.1 Reparatie doen wij!

Garantie op de Tab

The Repair House geeft levenslange garantie op sommige onderdelen die wij nodig hebben voor het repareren. Jij wil weten wat wij met jouw tablet gaan doen en dat vertellen we jou tijdens het onderzoek. Voor het onderzoeken naar u defecte betaalt u geen onderzoekskosten. Wij beginnen na het onderzoek direct met het repareren van de Galaxy Tab 3 10.1. Er worden gecertificeerde apparaturen gebruikt met originele onderdelen die jou tablet helemaal weer herstellen.

Kom langs voor een kijkje

Voor het repareren van je tablet kan je bij The Repair House langskomen zonder een afspraak. The Repair House heeft meer dan 15 filialen verspreid door heel Nederland