Filialen The Repair House

Telefoon Reparatie Almere

Telefoon Reparatie Almere

We weten allemaal hoe vervelend het is als je rondloopt met een scheur of barst in je scherm, of dat je batterij niet meer goed functioneert. Ook zien we vaak dat door intensief gebruikt bepaalde slijtage voorkomt. Denk hierbij aan de home button of aan & uit knop. Voor deze en alle andere reparaties kun je terecht bij een betrouwbare en gecertificeerde monteur van The Repair House Almere. Onze vriendelijke experts weten hoe we jou als klant van het beste advies kunnen voorzien. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaringen met het repareren van telefoons. Voor telefoon reparatie Almere kun je dus het beste even binnenlopen in één van onze filialen. Je wordt hier meteen geholpen, hebt geen afspraak nodig. Dit zorgt ervoor dat je zelf kan kiezen wanneer je langskomt. Wij laten je niet wachten op een afspraak, en al helemaal niet wachten als je bij ons de winkel binnen stapt. Wij staan voor snelle reparatie met de beste service. In veel gevallen kunnen we jouw telefoon al binnen 30 minuten repareren. Met uitzondering van bijvoorbeeld waterschade. Dit ligt iets gecompliceerder. Hier moeten onze ultrasonische schoonmaak apparaten ons bij ondersteunen. Kortom, wij zijn van alle markten thuis.

Reparatie Telefoon Almere

Duurzame telefoon reparatie

Een telefoon reparatie bij The Repair House in Almere is niet alleen voordelig, maar ook nog eens milieuvriendelijk, en dus duurzaam. Voor een aantal mensen is een kapotte telefoon een goed argument om een nieuwe aan te schaffen en het oude model weg te doen. Echter kan bijvoorbeeld een nieuwe accu al wonderen verrichten. Dit geldt natuurlijk voor alle defecten of mankementen.

Meerdere filialen buiten Almere

Naast The Repair House Almere hebben wij nog meerdere filialen. Zo doen we bijvoorbeeld ook telefoon reparaties uitvoeren in Arnhem of Apeldoorn, en ga zo maar door. Voor overzicht waar wij precies zitten, kun je terecht op onze filialen pagina.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514