Filialen The Repair House

Telefoon Reparatie Delft

Telefoon Reparatie Delft

The Repair House is de specialist op het gebied van telefoon en tablets repareren. Je bent dus voor telefoon reparatie Delft bij ons op de juiste plek. Wij repareren alle onderdelen in jouw telefoon of tablet. Het maakt niet uit welke telefoon of tablet jij hebt, wij repareren alles. Het duurt meestal ongeveer 30 minuten voordat de reparatie klaar is. Daarna kun jij jouw telefoon weer meenemen en werkt hij zo goed als nieuw. Als dat niet het geval is kun je altijd terugkomen naar de winkel en helpen wij je graag verder. Je kunt ook bellen of naar de website als je vragen hebt.

Erkend getrainde monteurs

Wat jouw probleem of vraag ook is, onze erkend getrainde monteurs ontvangen je altijd graag en helpen je graag verder. Ook onze monteurs maken jouw telefoon graag en doordat ze tientallen jaren ervaring hebben weten zij precies wat ze moeten doen. Wij hebben meer dan 15 filialen dus er is altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je terecht kunt met jou telefoon of tablet.

Reparatie Telefoon Delft

Website

Wij besteden veel tijd en aandacht om deze website up to date te houden en het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken om te vinden wat je zoekt. Je vindt hier onder andere:

  • Onze filialen pagina, waar je gemakkelijk kunt zien welke winkel het dichts bij jou in de buurt is.
  • De prijzen van de reparaties, zo weet je wat je te wachten staat als je naar de winkel komt en kom je niet voor verassingen te staan.
  • Onze kennisbank, hierin staan alle woorden en begrippen die te maken hebben met telefoons en tablets uitgelegd.
  • Allerlei andere informatie die handig kunnen zijn voor jou.

Geen afspraak nodig bij Telefoon Reparatie Delft

Je kan altijd langskomen bij ons zonder afspraak. Daardoor hoef je niet met lang met een kapotte telefoon of tablet rond te lopen. Als wij open zijn ben je welkom! Kijk voor onze openingstijden op de filialen pagina.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514