Telefoon Reparatie Eindhoven Piazza

Ben je woonachtig in de omgeving van het Piazza? Dat komt goed uit! In dit prachtige winkelcentrum heeft The Repair House een mooi filiaal. Hier kun je terecht voor een goede telefoon reparatie. Ook vanuit het Piazza staan onze betrouwbare monteurs weer voor je klaar. Uiteraard met een glimlach. Ons motto luid niets voor niet: Always fixed with a smile. Onze positiviteit en toegankelijkheid is onze grootste kracht. Daarnaast kun je er bij ons altijd vanuit gaan dat we kwaliteit leveren. Onze onderdelen zijn immers 100% kwaliteitsonderdelen. Je zit dus voor een telefoon reparatie Eindhoven wel goed bij The Repair House.

Snelle Telefoon Reparatie Centrum Eindhoven

Net als bij al onze andere filialen, heb je ook in het Piazza geen afspraak nodig. Onze gecertificeerde monteurs staan hier meteen voor je klaar. Je kan erop rekenen dat een telefoon reparatie gemiddeld 30 á 60 minuten kan duren. Hier kun je in ons filiaal voor blijven wachten, of loopt even lekker een rondje door het Piazza. Wij repareren meer de 200 toestellen met de meest geavanceerde defecten. Je kunt er bij ons van op aan dat we jouw telefoon weer helemaal in orde maken.

Veelzijdigheid is onze sleutel tot succes

Onze specialisten kunnen alles. Van het repareren van een scherm, achterkant reparatie, tot aan het vervangen van een batterij, of het goed schoonmaken van je telefoon na waterschade. Dit en nog zoveel meer. Alles is mogelijk of bespreekbaar. Geen defect is teveel. Bovendien volgen onze experts regelmatig trainingen om hun kennis up-to-date te houden. Er komen elke maand weer nieuwe toestellen op de markt, die soms specifieke kennis vereisen.

Geen afspraak nodig

Voor een telefoon reparatie in het piazza heb je geen afspraak nodig. Je kunt gewoon langskomen. Dit zorgt ervoor dat jij zelf het gewenste moment van langskomen kan kiezen. Ideaal toch?

Meerdere filialen

Voor een telefoon reparatie Eindhoven hebben wij meerdere filialen in Eindhoven. Waaronder op de Hermanus Boextraat 9 en de Heezerweg 212.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514