Filialen The Repair House

Telefoon Reparatie Tilburg

Telefoon Reparatie Tilburg

Voor een voordelige telefoon reparatie Tilburg kom je uiteraard naar The Repair House. Je kunt bij ons altijd terecht zonder afspraak en je zult altijd met een lach worden ontvangen door onze werknemers. Onze slogan is niet voor niets: ‘’Always fixed with a smile’’. Vaak krijg je al meteen te horen wat er aan de hand is met je telefoon. Zo krijg je ook meteen te horen wat het ongeveer gaat kosten en hoelang het ongeveer gaat duren. Wij geven jou het beste advies mogelijk. Een telefoon reparatie duurt meestal uiterlijk tussen de 30 á 60 minuten. Dit ligt eraan wat er gerepareerd moet worden. Als de waterschade binnenin de telefoon of tablet is duurt het iets langer dan bijvoorbeeld een scherm vervangen. Wij repareren alles op en in een telefoon of tablet dus je kunt met elk probleem bij ons terecht.

Prijzen

De prijzen zijn heel scherp bij The Repair House. Het staat wel vast dat je voor de voordeligste telefoon reparatie Tilburg bij ons moet zijn. In ons mooie filiaal betaal je nooit te veel voor je reparatie en wordt jouw probleem altijd goed opgelost. Wil jij de prijs weten voor jou telefoon of tablet reparatie? Neem dan eens een kijkje op onze website of bezoek één van onze filialen.

Reparatie Telefoon Tilburg

Werkwijze

Allereerst constateren onze gecertificeerde monteurs wat het probleem is en hoelang het gaat duren om dit snel voor je op te lossen. Zodra ze een plan hebben opgesteld beginnen zij zo snel mogelijk aan de reparatie. Als je telefoon klaar is dan word je gebeld en kun je hem op komen halen. Daarbij kun je ook gewoon in het filiaal blijven wachten. Een reparatie duurt gemiddeld nooit langer dan 30 á 60 minuten.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514