Telefoon Scherm Reparatie

Is je mobiele telefoonscherm kapot of beschadigd en zoek je een betrouwbaar adres voor reparatie? Wanneer je je mobiele telefoon laat vallen of ergens tegenaan stoot, is de kans groot dat je telefoonscherm kapotgaat en reparatie nodig heeft. Bij The Repair House zijn we experts in het repareren van telefoons. Het repareren van telefoonschermen behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Met meer dan vijftien jaar ervaring garanderen we dat je smartphone na de reparatie weer lange tijd meegaat.

Je mobiele telefoonscherm is weer als nieuw na onze razendsnelle reparatie

Breng je smartphone langs bij een filiaal bij jou in de buurt en profiteer van onze razendsnelle reparatie. Een telefoon is tegenwoordig bij veel mensen onmisbaar en dat begrijpen wij heel goed. We focussen ons daarom op een zo snel mogelijke reparatie en beloven je dat je na een halfuur weer wegloopt met een volledig herstelde smartphone. Wanneer er onderdelen van je telefoon vervangen moeten worden, zoals het scherm, maken wij enkel gebruik van honderd procent kwaliteitsonderdelen. Dit zorgt ervoor dat je smartphone, ook na de reparatie, weer lang meegaat.

Reparatie voor elk merk en type smartphone

Bij The Repair House kun je met allerlei merken en typen smartphones terecht voor reparatie. Onze ervaren professionals hebben de nodige certificering en vinden voor elke kapotte mobiele telefoon een passende reparatie. Of je nu reparatie aan je Sony of reparatie aan je OnePlus nodig hebt: wij bieden iedereen een uitstekende service en beloven een kwalitatieve reparatie. Hiermee bedoelen we dat we elk merk en type telefoon weer als nieuw maken.

Vind een filiaal bij jou in de buurt en kom langs

Is je telefoonscherm kapot en wil je je mobiele telefoon bij ons langsbrengen voor reparatie? Zoek dan een filiaal bij jou in de buurt en breng ons een bezoek wanneer het jou uitkomt. Het is bij ons niet nodig om een afspraak te maken. Je kunt op elk gewenst moment bij ons binnenlopen. We beschikken bovendien over een breed assortiment aan kabels, hoesjes, opladers en tasjes voor je smartphone of tablet. Bekijk deze terwijl je wacht. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice via 085 273 33 74.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514