THE REPAIR HOUSE SMARTPHONES UPDATE WEEK 27
12
juli

NIEUW!! THE REPAIR HOUSE ROTTERDAM

Vanaf woensdag 4 juli is The Repair House Rotterdam geopend! Dit is alweer ons 14e filiaal waar jij je smartphones en tablet met 100% kwaliteitsonderdelen en waar je favoriete gadget door erkend getrainde monteurs wordt gerepareerd. Dus heb jij een iPhone, Samsung, Huawei of een andere smartphone die gerepareerd moet worden en woon je in (de buurt van) Rotterdam, loop dan snel even ons filiaal binnen. De meeste reparaties hebben wij binnen een half uurtje voor elkaar!

Je kan ons vinden op Peppelweg 109, 3053 GJ in Rotterdam!

Natuurlijk kan je ook je reparatie aanmelden via ons reparatie formulier en Rotterdam als jouw filiaal selecteren! 

Uiteraard hebben we ook weer een update over nieuwe smartphones, software en geruchten. Lees dus snel verder! 

Smartphones

Samsung Android Go

Er zijn foto’s opgedoken waar het Android Go toestel van Samsung op te zien zijn. Dit is een speciaal toestel, waar een aparte Samsung interface op te zien is. Het toestel draait op Android, maar dus met een ander jasje. Wel zullen er de standaard Google apps op komen, zoals Maps en YouTube. ot nu toe hebben fabrikanten alleen Android Go-smartphones uitgebracht met stock Android, maar Samsung lijkt de Android-versie voor budgettelefoons dus aan te passen. Hoe verder aanpassingen gaan en of deze ook meer omvatten dan het uiterlijk, is nog niet duidelijk.

Google heeft Android Go gemaakt als een lichtgewicht alternatief voor Android 8.1. Het besturingssysteem is bedoeld voor smartphones met 1GB ram of minder en het is de bedoeling dat gebruikers minder data kwijt zijn aan updates. Wanneer het toestel uit komt is nog niet bekend.

Nova 3 nieuwste Huawei smartphone

Nova 3

Huawei heeft de Nova 3 aangekondigd. De nieuwste Huawei smartphone vertoond veel overeenkomsten met de Honor 10. Zo is bijvoorbeeld de camera identiek.

De Nova 3 heeft een 6,3 inch scherm met een inkeping voor de camera. De relatieve schermgrootte komt uit op ongeveer 84%. Net als de Honor 10 heeft de Nova 3 een dubbele camera aan de achterkant, waarbij de primaire een kleurensensor heeft met een maximale resolutie van zestien megapixels en de secundaire een monochrome sensor met 24 megapixels. Aan de voorkant zit ook

een dubbele camera, waarbij de primaire camera een sensor heeft met maximaal 24 megapixels en de secundaire camera alleen in gebruik is om diepte in te schatten met een resolutie van twee megapixels.

Sony XA 2 Plus binnenkort beschikbaar

Sony XA 2

Na de zomer brengt Sony de XA 2 Plus uit in de Benelux. De Sony smartphone zal €399,- gaan kosten. De midrangesmartphone beschikt over technologie die hoogwaardige audiobestanden kan afspelen, en heeft een 6″-scherm.
Het 6″-scherm van de XA2 Plus heeft een 18:9-schermverhouding en een resolutie die iets hoger is dan full HD. Het toestel is voorzien van een vingerafdrukscanner op de achterkant en een camera met 23 megapixels. De camera aan de voorzijde heeft acht megapixels.

De Sony XA2 Plus komt kort na de zomer in de winkels te liggen en is wordt verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en dualsim.

Samsung gaat de Galaxy Note 9 in augustus releasen

Begin augustus vindt er een evenement plaats waarbij Samsung haar nieuwste toestel gaat presenteren. Volgens de geruchten zal het om de nieuwe Galaxy Note 9 gaan. De Note 9 heeft een oledscherm van 6,3 inch groot met een resolutie van 2960 x 1440 pixels.

Een verandering ten opzichte van de eerdere Note toestellen is de plaatsing van de camera’s. In plaats van dat de camera’s onder elkaar zitten, bevinden deze zich nu naast elkaar. Verder bevat de Note 9 een usb-c poort, 3,5mm jack ingang en natuurlijk een opslagplek voor het pennetje.

Xiaomi introduceert Mi Pad 4

De nieuwe tablet van Xiaomi draagt de naam Mi Pad 4. De tablet draait op Android en beschikt over een Snapdragon 660-soc. De Mi Pad 4 komt uit in twee varianten. De ene variant beschikt alleen over WiFi, de andere variant over zowel WiFi als 4G.

Mi Pad 4

De tablet heeft een 8 inch scherm met een resolutie van 1920×1200 pixels. Je kan kiezen voor twee verschillende opslag mogelijkheden; 3GB RAM met 32GB opslag of 4GB RAM met 64GB opslag. Het geheugen is uit te breiden middels een micro-SD kaart. De accu heeft een vermogen van 6000mAh maar heeft geen snellaad functie. De tablet beschikt over twee camera’s. Een camera aan de voorzijde met vijf megapixels en een camera aan de achterzijde welke over 13 megapixels beschikt. Via de selfie camera kan je de tablet ontgr

endelen via gezichtsherkenning. Verder heeft de Xiaomi Mi Pad 4 een 3,5mm jack aansluiting en een usb-c poort.

De goedkoopste versie van de nieuwe tablet van Xiaomi zal rond de €170,- kosten.

Xiaomi onthult Redmi 6 Pro

De nieuwste Xiaomi smartphone, de Redmi 6 Pro, bevat een inkeping in het scherm. De Xiaomi smartphone heeft een 5,84 inch scherm met een beeldverhouding van 19:9. De trend van het moment is om smartphones uit te brengen met zo weinig mogelijk randen en zoveel mogelijk scherm aan de voorkant van het toestel. De Redmi 6 Pro sluit hier ook op aan. De zijkanten en de bovenkant hebben dunne schermranden, waarbij de bovenkant een inkeping (oftewel een notch) heeft. Middels de software van het toestel kan de inkeping weggewerkt worden. De schermrand aan de onderkant is wat dikker.

De Redmi 6 Pro heeft drie camera’s, waarvan er een aan de voorkant zit. Deze selfiecamera heeft vijf megapixels. De camera’s aan de achterzijde beschikken over respectievelijk 12 en 5 megapixels. De achterkant van de smartphone bevat ook een vingerafdrukscanner.

Er komen drie versies uit van dit toestel. Een versie met 3GB RAM en 32GB opslag, 4GB RAM en 32GB opslag en een versie met 4GB en 64GB.

Verder is het een dual-SIM toestel en draait de Xiaomi op Android Oreo. De startprijs van het toestel, voor de versie van 3GB ram met 32GB opslag, komt ongeveer neer op €160.
Xiaomi Redmi 6 pro

 Geruchten

Motorola One Power

Motorola One

Er zijn foto’s verschenen met wat mogelijk de Motorola One Power zou moeten zijn. De telefoon heeft een inkeping in het scherm,

draait op Android One en heeft een batterij met 3780 mAh. In de inkeping van het scherm is een speaker te zien, samen met een camera

en enkele sensoren. De achterkant bevat een dubbele camera en een vingerafdrukscanner.

LG V40 krijgt vijf camera’s

De opvolger van de LG V30, de LG V40, krijgt vijf camera’s in het toestel. Er zouden er twee aan de voorzijde komen en dus drie aan de achterzijde. De twee camera’s aan de voorkant van de telefoon zouden gebruikt moeten worden voor de gezichtsherkenning. De drie andere camera’s zitten aan de achtkant en zoals gebruikelijk zou LG naast een reguliere camera een exemplaar met een groothoeklens plaatsen. LG doet dat al jaren op zijn high-end modellen.

Of het toestel daadwerkelijk V40 gaat heten is

nog niet duidelijk. Vermoedelijk gaat het om een toestel dat in het najaar uit moet komen.

Samsung Galaxy Tab S4 krijgt dunne schermranden

Samsung Tablet

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwste tablet uit de Samsung stal, de Galaxy Tab S4, zal naar verwachting eind dit jaar uitkomen. De nieuwste foto’s laten een tablet zien met dunne schermranden, vergeleken met andere tablets. Zeker ten opzichte van de Tab S3, zijn de schermranden van de Tab S4 een flink stuk korter.

Verder zal de S4 een 16:10 beeldverhouding krijgen en een 10,5 inch scherm. Verder wordt er uitgegaan van een Qualcomm Snapdragon 835-soc, 4GB ram, 64GB opslaggeheugen en een accu met een capaciteit van 7300mAh. De Tab S-modellen zijn de duurste Android-tablets van Samsung. Zo kostte de Tab S3 bij de release tussen 650 en 700 euro.

Opvouwbare smartphone van LG is goedgekeurd

LG heeft een goedgekeurd patent voor een smart

phone die vouwbaar is. Gezien de foto’s heeft het toe

stel speakers en microfoons aan beide kanten van het scherm. Op deze manier is het toestel aan beide kanten bruikbaar en kan je de LG smartphone dus op twee manieren uitklappen.

Wanneer het toestel opgevouwen is, voorkomen twee magneten dat de telefoon zich zomaar openklapt. Ook zit een van de camera’s aan de achterzijde dichtbij de plek waar het toestel wordt dubbelgevouwen. Zo kunnen gebruikers dus foto’s nemen zonder het toestel uit te klappen.

LG heeft de aanvraag voor het patent al in 2015 ingediend, wat dus aangeeft dat LG al jaren bezig is met het idee. Onlangs is het patent goedgekeurd door de US Patent Office.Figuur 19

Nieuwe Apple smartphone ongeveer even duur als de iPhone X

Volgens de analist Ming-Chi Kuo, die het heel vaak goed heeft met geruchten rondom Apple producten, zal de nieuwste Apple smartphone ongeveer dezelfde prijs krijgen als de iPhone X.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Apple nog dit jaar een nieuw toestel uit gaat brengen. Het zou gaan om eens iPhone X Plus met een 6,5 inch –oledscherm. De prijs zal dus ook bij deze iPhone rond de duizend euro gaan kosten. De iPhone X heeft een 5,8 inch scherm, dus Plus versie zal dus aanzienlijk groter zijn. Ook heeft de iPhone X Plus een dual sim functie, wat de allereerste dual sim Apple smartphone is.

Huawei brengt Honor Note 10 uit met een grotere accu

Huawei brengt naar verluidt binnen niet al te lange tijd de Huawei Honor Note 10 uit. De Note 10 zal een scherm van 6,9 inch hebben en een accu met een capaciteit van 6000 mAh. Dit is ongeveer 2x zo groot als de meeste andere smartphones. De relatieve schermgrootte van het toestel moet uitkomen op ongeveer 83%. Daarmee zijn de schermranden wel groter dan bijna elke andere smartphone die momenteel op de markt is.

Het is onbekend of en wanneer de Honor Note 10 verschijnt maar de gelekte afbeeldingen lijken afkomstig uit een webwinkel. Dat zou betekenen dat een release niet al te lang op zich zou laten wachten.

 

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.