Vier smartphone accessoires die perfect bij dit zomerweer passen
20
juli

De zomer is in volle gang.

Het is in jaren niet zo lang zo warm geweest en dus krijgt iedereen de kriebels. De festival-kriebels, de vakantie-kriebels, de strand-kriebels of de ik-ga-lekker-in-een-rubberbootje-vol-met-water-in-de-tuin-chillen-kriebels.
En uiteraard is je smartphone altijd in de buurt. Om je favoriete gadget te beschermen én om al jouw avonturen of gelantefanter vast te leggen, hebben wij vijf zomerse accessoires voor je uitgezocht.

Waterpret en schokbestendigheid:

Ben jij altijd bij het water te vinden zodra de zon begint te schijnen? Of ben je juist graag actief bezig, waarbij je smartphone nogal wat te verduren heeft? Voor allebei deze voorkeuren hebben wij hèt perfecte product. De Celly Waterproof Holder.Waterdicht hoesje
De Celly Holder is een waterdichte case en houder die smartphones en navigators beschermt in alle situaties en het is perfect voor bijvoorbeeld op de fiets. Het transparante deel bestaat uit een materiaal dat alle touchscreen functionaliteiten behoudt. Wees niet bang voor trillingen, schokken, regen, modder of stof: de Celly Holder Universal FlexBike Waterproof Case & Holder XL is de beste bescherming voor elke situatie!

Stay connected

Van al die avonturen word je moe, je smartphone helaas ook. Om te zorgen dat hij altijd vol energie zit, kun je een handige powerbank kopen. Je moet natuurlijk wel altijd connected blijven voor al je matties. Er zijn powerbanks met verschillende sterktes. Hoe groter de sterkte, des te vaker jij je smartphone of tablet op kan laden. Heel handig voor een dagje strand! Terwijl jij ligt te bakken of een verfrissende duik neemt, zet je de powerbank aan en je telefoon kan lekker opladen.

Muziek in je oren

Waterproof bluetooth speaker

Als je ergens gaat chillen, is een lekker zomers deuntje wel noodzakelijk uiteraard. Een waterdichte speaker is ideaal voor wat spetterplezier. Zoals deze W-King S7, die compleet waterdicht is. Geniet 12 uur lang van non-stop muziek! Bekijk onze audio categorie voor veel meer speakers!

Wil je liever iets sportiefs doen? Kijk dan eens naar onze Bluetooth Sport Pro oortjes van Celly. Deze draadloze Bluetooth Sport Koptelefoon combineert een trendy stijl, ongelooflijk geluid en optimaal comfort in draadloze oordopjes en die het kunnen opnemen tegen alles in de bedrade wereld. Neem jouw muziek met je mee! Dankzij een zweetbestendig, veelzijdig, onopvallend in-ear-ontwerp met een universeel in-ear Bluetooth design dat zo klein en comfortabel is, dat je bijna niet merkt dat je de hoofdtelefoon draagt!

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.