Of kom langs zonder afspraak bij een van onze filialen!
Waterschade Reparatie
Waterschade Reparatie Mobiel

Waterschade Telefoon

Het is natuurlijk iets waarvan je hoopt dat het jou nooit overkomt; je telefoon valt in de wc of blijft in je broekzak zitten terwijl deze in de wasmachine belandt. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. Als je telefoon in het water valt, dan moet je er zo snel mogelijk bij zijn om de waterschade te beperken. The Repair House maakt gebruikt van een supersonische machine van de hoogste kwaliteit voor alle waterschade telefoon. Als je bij ons binnenloopt dan zorgt onze machine ervoor dat jouw telefoon weer helemaal brandschoon wordt.

De Beste Tips op een rij

Valt je telefoon per ongeluk in het water, dan moet je er het liefst zo snel mogelijk bij zijn om waterschade te beperken. Wij van The Repair House zetten de beste tips voor jou op een rij waarmee je rekening kunt houden voordat je ons filiaal binnenloopt. Waterschade telefoon?

  1. Zet je telefoon zo snel mogelijk uit.
  2. Leg je telefoon niet in een bak met rijst. Rijst is geen wondermiddel. Het neemt wel vocht op, maar zorgt er niet voor dat het uit je telefoon trekt.
  3. Maak het toestel zo droog mogelijk door onder andere het water uit de speaker te blazen.
  4. Plaats het toestel niet aan de oplader.
  5. Kom zo snel mogelijk naar één van onze filialen. Onze gecertificeerde monteurs zijn speciaal opgeleid om dit soort problemen goed voor jou op te lossen.

Je Telefoon weer helemaal schoon na Waterschade

Wacht niet te lang! Op het moment dat jouw telefoon op grote schaal in aanraking is gekomen met water telt elke seconde. Ga je telefoon niet zelf losmaken, want daarmee kun je het probleem mogelijk alleen maar erger maken. Je kunt wel alvast de simkaart eruit halen plus eventueel het hoesje ter bescherming. Zo wordt er vocht weggehaald dat in openingen van je telefoon terecht is gekomen.

Laat je Telefoon Scherm uitvoeren tegen een 12 Maanden Garantie

Wij van The Repair House streven er niet alleen naar om jouw telefoon weer helemaal schoon te krijgen, maar ook om de beste service te leveren. Daarom bieden wij al onze klanten 12 maanden garantie aan.

Zonder afspraak meteen je waterschade laten verhelpen

Als je last hebt van waterschade kun je meteen bij ons terecht. Omdat wij jou zo snel mogelijk willen helpen, heb je bij ons geen afspraak nodig. Neem gerust een kijkje op onze filialen pagina voor een overzicht waar wij ons bevinden.


Een overzicht van alle merken die wij Repareren

Prijslijst

Hieronder vindt u de Laadingang reparatie tarieven die het meest voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina , onder vermelding van Laadingang reparatie.

Zoeken
Toestellen Waterschade
IPHONE X € 35
IPHONE 8 PLUS € 35
IPHONE 8 € 35        
IPHONE 7 PLUS € 35
IPHONE 7 € 35
IPHONE 6 PLUS € 35
IPHONE 6S € 39
IPHONE 6S PLUS € 35
IPHONE XR € 35
IPHONE XS MAX € 35
IPHONE XS € 35
GALAXY A80 € 35
IPHONE SE (2020) € 35
Afspraak maken Ook zonder afspraak ben je van harte welkom