Welk hoesje moet ik kiezen?
03
mei

Welk hoesje moet ik kiezen?

We zien tegenwoordig steeds meer verschillende soorten hoesjes voorbij komen. Waar we eerst alleen maar een backcover of een bumper hadden, zijn er nu ook TPU’s, Carpet Covers, hoesjes die waterdicht zijn en hoesjes die je telefoon beschermen wanneer ze van de trap naar beneden vallen.

Zoveel keuze is natuurlijk fijn, maar kan ook overweldigend zijn. Weet je niet precies wat je zoekt? Op deze pagina leggen we je de verschillen uit over de verschillende soorten hoesjes en de bescherming die ze bieden.

Alle hoesjes op een rij: hoeveel bescherming wil je je smartphone geven?

  Beschermt voorkant Beschermt achterkant Beschermt zijkant Is waterdicht
Book case ×
Back cover × ×
Wallet case ×
Sportarmband
Carpet cover × ×


Welke soorten telefoonhoesjes verkoopt The Repair House

Een hoesje kan dienen om je telefoon er mooier op te maken maar meestal wordt een telefoonhoesje aangeschaft voor extra bescherming. Hieronder vind je een overzicht van alle hoesjes die we verkopen.

Bookcase

Een book case dankt de naam aan het feit dat het hoesje als een boek open te klappen is. Een bookcase wordt vaak gemaakt van leer of imitatieleer.

De book case onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

+ Beschermt het toestel volledig
+ Toestel is in de book case volledig bruikbaar
+ Vaak is er plek voor pasjes
− De klep kan in de weg zitten tijdens het bellen

Back covers

Een back cover dankt de naam aan het feit dat hij voornamelijk de achterkant van het toestel bedekt. In de meeste gevallen worden ook de zijkanten van de telefoon bedekt en daarmee beschermd. Een back cover kan van verschillende materialen worden gemaakt. Zo bieden wij backcovers van tapijt, TPU, siliconen en verschillende andere materialen aan.

Een back cover onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

+ Zeer subtiel
+ Lijnen van toestel blijven zichtbaar
+ Toestel is direct te gebruiken
Biedt geen bescherming voor je beeldscherm

Welke materialen hebben de hoesjes van The Repair House

Net als dat er veel verschillende typen hoesjes zijn, worden ze ook gemaakt van diverse materialen. Welke wij gebruiken, lees je hieronder.

TPU hoesjes

TPU is een afkorting die staat voor Thermoplastic polyurethane. Het komt er in principe op neer dat TPU een kunststof is die tussen siliconen en rubber in zit. Minder stijf dan rubber, maar steviger dan siliconen. Een ander voordeel is dat een TPU case geen stof aantrekt, wat bij veel siliconen hoesjes wel het geval is. Bovendien is het materiaal erg duurzaam en gaan TPU hoesjes een lange tijd mee. Een TPU hoesje is dus zeer flexibel, doch vormvast en kan niet breken.

Leren hoesjes

Een leren telefoonhoesje geeft je toestel vaak een sjiek en duurzame uitstraling. Leer beschermt goed tegen stoten en krassen, maar is wel gevoelig voor slijtage. Vooral onze bookcases zijn gemaakt van echt leder.

Kunststof hoesjes

Een kunststof hoesje is ook wel bekend als een hard cover. Dit zijn over het algemeen ook bijna altijd backcovers. De meeste telefoonhoesjes zijn gemaakt van kunststof. Dit materiaal biedt goede bescherming, maar breekt relatief snel. Verder is er wel veel mogelijk met kunsthoesjes. Zo kan een kunststof hoesje doorzichtig zijn of zelfs een vloeistof bevatten.

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.